Citycenter Celje in Miklavž obdarila otroke (video)

06. 12. 2022 07:31

V Citycentru Celje so v času pestrega decembrskega dogajanja kot prav vsako leto doslej pripravili darila za otroke. S pomočjo prvega dobrega moža Miklavža so danes s posebno izbranimi darili razveselili številne otroke.

Miklavž je včeraj obdaroval tako v nakupovalnem središču Citycenter Celje kot tudi v središču Celja. Dobri mož je prišel v spremstvu angelov in parkljev.

Pred glavnim vhodom Citycentra Celje je najprej potekala predstava oziroma razvedrilna točka. Angeli in parklji so zabavali številčno zbrano množico s plesom in žongliranjem z gorečimi palicami. V vlogi parklja je s petjem pesmi za prisotne otroke nastopil tudi Mario Pešić, ki je sodeloval v televizijski oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Mario Pešić v vlogi parklja

Miklavž in druščina so nato razdelili unikatna darila, in sicer praznične škatlice, na katerih je bil zapisan recept za peko maslenih keksov, v notranjosti pa različni modelčki za izdelavo keksov. Dogajanje se je potem prestavilo v notranjost nakupovalnega središča, kjer se je obdarovanje nadaljevalo skozi celoten Citycenter Celje.

Niso pa pozabili tudi na tiste najmlajše, ki zaradi različnih razlogov trenutno ne živijo doma. V okviru humanitarnega sklada Citycentrovo srce je center managerka Darja Lesjak predala darila za otroke, ki se zdravijo na Otroškem oddelku Splošne bolnišnice Celje, vodji oddelka dr. Barbari Gnidovec, obiskala je tudi Razvojno ambulanto v Zdravstvenem domu Celje in predala darila vodji Svjetlani Divjak Knežević in direktorici ZD Celje Alenki Obrul.

Miklavževa darila za Razvojno ambulanto ZD Celje. Darila sta od center managerke Darje Lesjak prevzeli vodja Razvojne ambulante v Zdravstvenem domu Celje Svjetlana Divjak Knežević in direktorica ZD Celje Alenki Obrul

Prikupne rdeče darilne škatlice s prazničnim motivom, v katerih se nahajajo modelčki za peko keksov in recept za medenjake, pa so prejeli tudi otroci, ki so nastanjeni v Materinskem domu v Celju in Varni hiši. Darila je s hvaležnostjo prevzela direktorica Zavoda Socio Suzi Kvas.

Pri pripravi več kot 2.000 prazničnih daril za otroke je pomagala celotna ekipa uprave Citycentra Celje. V Citycentru Celje obljubljajo tudi, da jih bo v decembru obiskal še Božiček, v okviru humanitarnega sklada Citycentrovo srce pa bodo že 14. leto zapored v drugi polovici decembra obdarili 150 otrok iz rejniških družin.

Vpogled v samo dogajanje pred glavnim vhodom Citycentra Celje si lahko pogledate na spodnjem videoposnetku.

Simon Valant, Foto in video: David Valant

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,762 seconds.