Citycenter Celje posluje s prilagojeno ponudbo in delovnim časom

26. 10. 2020 07:28
Delovni časi odprtih prodajaln v Citycentru Celje

V Citycentru Celje so v skladu z veljavnimi ukrepi vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19 prilagodili poslovalne čase odprtih prodajaln – nekateri trgovci pa poslujejo tudi po principu »za s seboj« (ang. »to go«) in »klikni &prevzemi« (ang. »click&collect).

Prodajalne Megamarket Interspar, drogerija Müller in dm-drogerie markt so odprte od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30.

Celjske lekarne, Biotopic, Sensilab, Premium Pet Boutique, cvetličarna Gardenia,  Gala IN, Gala Šik, Svet smoothjev in palačink, Trgovina Dobnik, Teta Frida Pek Matjaž, Pizza Špica poslujejo od ponedeljka do sobote od 9.00 do 20.00, Abanka (blagovna znamka Nove KBM) pa je odprta od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 ter v soboto od 8.30 do 12.00.

Osebni prevzem naročenih izdelkov (»click&collect«) je možen v Hervisu, Baby Centru, Big Bangu ter Sgermobilu.

Ažurne informacije glede poslovanja nakupovalnega središča in posameznih prodajaln so navedene na spletni strani https://www.city-center.si/si/info ter na facebook strani Citycentra Celje.

»Izvajanje previdnostnih ukrepov za preprečitev širjenja epidemije covid-19 je v aktualnih razmerah naša prioriteta. Z namenom, da poskrbimo za najvišjo zaščito naših obiskovalcev ter zaposlenih, vzdržujemo visok higienski standard, ki zagotavlja več kot le priporočila, predpisana s strani vlade in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Hišniki, varnostna služba, čistilni servis ter ne nazadnje vsi predani prodajalci skrbijo za zagotavljanje visokih higienskih standardov in previdnostnih ukrepov ter varnosti vseh nas,« je sporočila center managerka Darja Lesjak.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,645 seconds.