Citycenter Celje pripravljen na razširitev pogoja PCT

14. 09. 2021 19:47

Jutri začne veljati nov vladni odlok, ki širi zahtevo po izpolnjevanju pogoja PCT. V Citycentru Celje so se na spremembe dobro pripravili.

SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji so: ALEJA, Citypark Ljubljana, Center Interpar Vič, Europark Maribor in Citycenter Celje.

»Vsa SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji so se kljub kratkemu roku ustrezno pripravila na jutrišnji dan. PCT pogoj obiskovalcev se bo skladno z navodili ministrstva preverjal na vhodih nakupovalnih središč. PCT pogoj bodo preverjale pooblaščene osebe,« je pojasnil Toni Pugelj, direktor SES Slovenija.

Kot vedno doslej bodo upoštevali vsa določila in pravila, da omogočijo obiskovalcem varno nakupovanje. »V Citycentru Celje vse od začetka epidemije zagotavljamo varno nakupovalno okolje, saj smo na naše stroške organizirali in ves čas omogočali testiranje (nekaj časa tudi povsem brezplačno),« je pojasnila center managerka Darja Lesjak. Nakupovalno središče Citycenter Celje ima tudi certifikat za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 4,445 seconds.