Citycentrovo srce: 12. leto zapored bodo obdarili vse otroke rejniških družin v celjski regiji

03. 12. 2020 10:00

Cityceter Celje bo v sodelovanju s petimi enotami Centra za socialno delo Celje (Celje, Laško, Slovenske Konjice, Šentjur in Šmarje pri Jelšah) in tremi enotami Centra za socialno delo Savinjsko – Šaleška (Mozirje, Velenje in Žalec) že 12. leto zapored obdaril vse otroke rejniških družin v celjski regiji.

“V Citycentru Celje s pomočjo našega humanitarnega sklada Citycentrovo srce vse od leta 2009 skrbimo, da dobijo prav vsi otroci, ki imajo status otroka iz rejniške družine v celjski regiji, konec decembra posebna darila. Akcija poteka že vsa leta v odličnem sodelovanju z vsemi petimi enotami Centra za socialno delo Celje (Celje, Laško, Slovenske Konjice, Šentjur in Šmarje pri Jelšah) in tremi enotami Centra za socialno delo Savinjsko – Šaleška (Mozirje, Velenje in Žalec). Doslej smo obdarili več kot 1600 otrok. Glede na trenutno situacijo je letošnja akcija še toliko bolj pomembna pri uresničevanju otroških želja in risanju njihovih nasmehov,” je o tradicionalnem dobrodelnem projektu Citycentra Celje povedala center managerka Darja Lesjak.

Otroci, stari od pet do deset let, so sami narisali svoje novoletne želje. Njihove risbice so predstavljene na smrečici želja v nakupovalnem središču, obiskovalci Citycentra Celje bodo želje izpolnili, nekaj narisanih želja je predstavljenih tudi na facebook strani Citycentra Celje. Na pomoč pri uresničevanju otroških želja pa so letos priskočile tudi lokalne in regijske radijske postaje ter njihovi poslušalci. Med dobrotniki, ki bodo podprli to edinstveno dobrodelno akcijo Citycentra Celje v Sloveniji, pa bodo tudi nekatera večja podjetja iz celjske regije. Da ostali otroci, ki niso med »slikarji« – mlajši od pet in starejši od deset let – ne bi ostali brez darila, pa jim bodo podarili Citycentrove vrednostne bone Desetake.

Darila zbirajo vse do 14. 12. 2020., ko jih bodo s pomočjo Centrov za socialno delo predali otrokom.

foto:Citycenter Celje

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,843 seconds.