Citycentrovo srce za celjske prvošolčke in otroke iz socialno šibkejših družin

02. 09. 2021 09:00

V Citycentru Celje vsako leto v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce obeležijo začetek šole in obdarijo šoloobvezne otroke. Tokrat so na prvi šolski dan z Desetakom obdarili vse celjske prvošolce ter pomagali socialno šibkim družinam s šoloobveznimi otroki pri nakupu šolskih potrebščin in jesenskih oblačil.

Citycenter Celje tradicionalno ob začetku šolskega leta pomaga socialno šibkim družinam s šoloobveznimi otroki pri nakupu šolskih potrebščin. Letos so v sodelovanju s celjskim Leo klubom Mavrica, ki ravno v teh dneh obeležuje 20 let svojega delovanja, z darilnimi boni Desetak v skupni vrednosti 500 eur pomagali petim šoloobveznim otrokom iz socialno šibkejših družin. Mavrice so izbrale oblačila in obutev za 8 in 15-letnega fanta ter za 6, 10 in 14-letno deklico in tako z nakupom poskrbele, da bo njihov prvi šolski dan ostal v še lepšem spominu.

»Prvi šolski dan je za prvošolčke še toliko bolj pomemben, saj pomeni začetek novega obdobja, novih spoznanj, prijateljstev – prav poseben dan za otroke in njihove starše. Da bo spomin na nov začetek še lepši smo se odločili obdariti vse celjske prvošolce. V sodelovanju z Mestno občino Celje smo v duhu slogana »Prvič v šolo« s Citycentrovim darilnim bonom Desetak obdarili 479 prvošolcev iz vseh celjskih osnovnih šol,« je pojasnila center managerka Darja Lesjak.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,966 seconds.