Darilni paketi za mamice iz Materinskega doma in Varne hiše Celje ter velikonočne košarice za socialno šibkejše družine iz celjske regije


Direktorica zavoda Socio Suzi Kvas in strokovna vodja Materinskega doma Celje Irena Romih sta v imenu vseh uporabnic celjskega Materinskega doma in Varne Hiše prevzeli darilne pakete.

Največje celjsko nakupovalno središče je v sklopu svojega humanitarnega sklada Citycentrovo srce ob materinskem dnevu obdarilo uporabnice v celjskem Materinskem domu in Varni hiši Celje.

»Upamo, da bodo darilni paketi ob današnjem prazniku spomnili vse mame, da imajo najlepšo vlogo v življenju, in jim polepšali dan,« je povedala Darja Lesjak, center managerka. Darilne pakete, ki so jih podarile prodajalne in cvetličarna iz Citycentra Celje, sta v imenu vseh uporabnic danes prevzeli direktorica javnega zavoda Socio Suzi Kvas in strokovna vodja Materinskega doma Celje Irena Romih.

Prihodnji teden obdaritev osmih socialno šibkejših družin

V prihodnjem tednu ob velikonočnih praznikih bo sledila še obdaritev osmih socialno šibkejših družin iz celjske regije, in sicer v sodelovanju s petimi enotami Centra za socialno delo Celje (Celje, Laško, Slovenske Konjice, Šentjur in Šmarje pri Jelšah) in tremi enotami Centra za socialno delo Savinjsko – Šaleška (Mozirje, Velenje in Žalec). Vsaka družina bo prejela velikonočno košarico in darilne bone Desetak.