Darilni paketi za mamice iz Materinskega doma in Varne hiše Celje ter velikonočne košarice za socialno šibkejše družine iz celjske regije

25. 03. 2021 14:14
Direktorica zavoda Socio Suzi Kvas in strokovna vodja Materinskega doma Celje Irena Romih sta v imenu vseh uporabnic celjskega Materinskega doma in Varne Hiše prevzeli darilne pakete.

Največje celjsko nakupovalno središče je v sklopu svojega humanitarnega sklada Citycentrovo srce ob materinskem dnevu obdarilo uporabnice v celjskem Materinskem domu in Varni hiši Celje.

»Upamo, da bodo darilni paketi ob današnjem prazniku spomnili vse mame, da imajo najlepšo vlogo v življenju, in jim polepšali dan,« je povedala Darja Lesjak, center managerka. Darilne pakete, ki so jih podarile prodajalne in cvetličarna iz Citycentra Celje, sta v imenu vseh uporabnic danes prevzeli direktorica javnega zavoda Socio Suzi Kvas in strokovna vodja Materinskega doma Celje Irena Romih.

Prihodnji teden obdaritev osmih socialno šibkejših družin

V prihodnjem tednu ob velikonočnih praznikih bo sledila še obdaritev osmih socialno šibkejših družin iz celjske regije, in sicer v sodelovanju s petimi enotami Centra za socialno delo Celje (Celje, Laško, Slovenske Konjice, Šentjur in Šmarje pri Jelšah) in tremi enotami Centra za socialno delo Savinjsko – Šaleška (Mozirje, Velenje in Žalec). Vsaka družina bo prejela velikonočno košarico in darilne bone Desetak.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 0,687 seconds.