Direktorica občinske uprave gre k Marku Zidanšku

04. 02. 2016 13:13
Direktorica občinske uprave Tina Kramer (levo) z Markom Zidanškom, Darjo Turk in Jankom Požežnikom na tiskovni konferenci leta 2013.
Direktorica občinske uprave Tina Kramer (levo) z Markom Zidanškom, Darjo Turk in Jankom Požežnikom na tiskovni konferenci leta 2013.

Po tem, ko je Bojan Šrot oznanil izstop iz stranke SLS, ki ji je pred leti tudi predsedoval, je po poročanju Dela od funkcije direktorice občinske uprave odstopila Tina Kramer, ki je veljala za Šrotov kader.

Kramerjeva naj bi tako odšla na javno podjetje Simbio, kjer je direktor Marko Zidanšek, predsednik SLS in na MOC Šrotov pooblaščenec za finance in gospodarstvo. Lahko dodamo, da je sicer tudi podžupanja Darja Turk svetnica SLS in prav tako zaposlena na Simbiu.

 »Morda se je čutil premalo upoštevanega pri oblikovanju politike SLS. Tudi zato, ker sem večkrat poudaril, da kot predsednik SLS nisem orodje v rokah nekoga drugega … SLS želim vrniti v parlament, nazadnje pa bom za uspeh ali neuspeh kriv sam, ne tisti, ki želijo vplivati na delovanje stranke,« je za Delo Šrotov izstop iz stranke SLS komentiral Marko Zidanšek.

Kako bodo odnosi med Šrotom in Zidanškom vplivali na razporeditev moči in razdelitev funkcij v Celju, bo morda bolje znano 16. februarja, ko se bo naslednič sestal mestni svet.

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,999 seconds.