Doživetje Mehike, Peruja in Brazilije z ex Tabujevko Tino

05. 06. 2012 09:27

V Celjskem mladinskem centru so 31. maja gostili nekdanjo pevko skupine Tabu Nino Vodopivec. Predstavila je osebni raziskovalni foto-potopis  »Mehika, Peru, Brazilija«.

Če smo pričakovali klasično potopisno predavanje o doživetjih Južne Amerike, kot jo je v 4 letih potovanja spoznala in doživela Nina Vodopivec, smo tokrat prejeli popolnoma drugačno darilo – zgodbo. Zgodbo o odkrivanju Nine in kot je sama dejala: “To je bilo potovanje v moje jedro, kaj vse se skriva pod sloji kože, za vsem, kar človek začuti, spozna,  je!”

Da bi izvedeli kaj več o omenjenih deželah – Mehiki, Peruju in Braziliji, nam je svetovala naj jih obiščemo, mogoče kdaj skupaj z njo. Kajti čisto vsak doživi to potovanje drugače in da nas ne bi dolgočasila s svojimi izkušnjami, smo si lahko, medtem ko smo okušali mehiške tortilje z različnimi nadevi, ki jih je pripravila skupaj s Klemnom (vodjem MCC Hostla), na projekciji ogledali foto izpoved.

Vsaka slika je bila zgodba zase, zgodba o  drugačnih običajih, barvah kože in neizmerjenih doživetjih.  Presenetila nas je tudi s tremi odpetimi pesmimi in napovedala vrnitev Nine in njen prihajajoči singel »Ti«.

Več kot 100 navdušenih obiskovalcev, med katerimi je bilo opaziti tudi Tabujevca Tino in Macota,  je tako uživalo v četrtkovem foto, osebnem, raziskovalnem potopisu Nine Vodopivec.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 4,604 seconds.