Fotografska razstava ob zaključku akcije #enostavnočlovek: Nasmeh24

23. 08. 2020 14:01

Izjemno odmevna dobrodelna akcija #enostavnočlovek, ki se je odvijala konec preteklega leta in v mesecu januarju in februarju, zaključuje svojo zgodbo.

Pobudnik akcije Kristjan Veber, ki je z dobrodelnimi akcijami in dogodki zbiral material za otroke iz kriznega centra, materinskega doma, za brezdomce in žival, želi uprizoriti vse tiste pozitivne trenutke, ki so jih v času dobrodelne akcije ujeli v objektiv fotoaparata.

Na razstavi bo predstavljenih 24 fotografij, kar simbolizira tudi naslov razstave Nasmeh24. Simbolika v naslovu je številka 24, ki predstavlja število ur v dnevu in pa spodbujanje, da se ljudje poskušajo čim več smejati, saj že sam pregovor pravi, da je smeh pol zdravja.

Prav tako je beseda nasmeh prevedena v 24 jezikov (24 uradnih jezikov EU), kar simbolizira Evropsko unijo oziroma enotnost med ljudmi. V tem projektu so se povezale vse generacije, zato je tudi prav, da predstavimo vse tiste, ki so lepšali dneve drugim in vse tiste, kateri so bili deležni lepega dneva.

Otvoritev razstave bo v petek, 4. septembra 2020, ob 18. uri v Celjskem mladinskem centru, razstava pa bo na ogled vse do konca meseca septembra.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,981 seconds.