Fotografski tečaj Kultour 2013

Spoštovani obiskovalci Celje.info, če ste navdušenci nad fotografijo in bi želeli svoje znanje izpopolniti pod mentorstvom fotografskih strokovnjakov, potem je to priložnost za vas.

V Celju bo med 15. in 20. aprilom potekal petdnevni tečaj fotografije Kultour 2013, primeren tako za začetnike, kot za poznavalce.

Predavanja bodo v Kvartirni hiši v popoldanskem času. Podrobnosti v spodnji tabeli.

Ob tečaju fotografije bodo potekale še praktične delavnice in festival turistične fotografije na temo »Blagovna znamka za pozdrav iz Celja«.

Celje.info skupaj z organizatorjem svojim obiskovalcem še enkrat več ponuja izredno ugodno promocijsko akcijo, tokrat za sodelovanje na fotografskem natečaju Kultour 2013.

Redna cena prijavnine na tečaj znaša 70 €. Prvim trem prijavljenim pa udeležbo na tečaju zagotovimo za polovično ceno, torej 35 € !

Vse tri pol cenejše tečajnine so že oddane, zato si udeležbo na tečaju zagotovite  v Kvartirni hiši Celje, Gosposka ulica 3, vsak delovni dan med 9.00 in 14.00 uro, ob sredah med 9.00 in 17.00 uro. dodatne informacije lahko dobite na e-naslovu: [email protected] ali na Facebooku Kultour 2013 ter na GSM:  040 653 901  (Damir Mrkonjić).