Gostilna in pivnica Stari pisker – malice po polovični ceni!

12. 01. 2013 17:29

V mestnem jedru Celja je ponovno zaživela gostilna in Pivnica Stari pisker, ki se tako po nekaj letih in različnih lastnikih vrača k svojim koreninam.

V gostilni Stari pisker lahko najdete odlično ponudbo dnevnih malic in kosil, prav tako pa vas ne bodo razočarali »stejki«, pečene ali pohane perutničke in druge mesne in sladke dobrote.

Ob petkih se lahko podate v celjsko mestno jedro in si privoščite tudi odlične koktejle od 3,2 eur naprej, vrhunska vina in piva.

Kolektiv v tej gostilni daje prednost svežemu mesu kontroliranega porekla, saj nasprotujejo gensko spremenjenim organizmom in živilom, ki jih v tej legendarni gostilni ne boste našli.

Gostilna in pivnica Stari pisker je odprta od ponedeljka do četrtka od 7:00 do 22:00 v petek in soboto pa od 7:00 do 1:00. Redni tedenski meni malic si oglejte na tej povezavi (klik!)

Na Celje.info pa skupaj z gostilno Stari Pisker pripravljamo posebno promocijsko akcijo, v kateri podarjamo malice v tej odlični gostilni po polovični ceni. Redna cena malice je 5 evrov, na naši strani Polovička.si pa boste zanjo odšteli pol manj denarja.

Za vas smo pripravili 14 paketov po 5 bonov za malice. Cena paketa v redni ceni bi bila 25 evrov, na Polovička.si pa lahko 1 paket s 5 boni naročite za 12,5 evra! Ti boni veljajo za vse malice na dnevnem meniju, tudi tiste, ki so dražje od 5 evrov.

Vse, kar morate storiti za paket malic po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko paketov malic želite naročiti (naročite lahko tudi več paketov).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejšega paketa malic  (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše pakete delimo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Pohitite, saj jih je na voljo le 14!

Obiščite torej polovička.si in si zagotovite paket petih malic v gostilni Stari pisker po polovični ceni!  (klik na polovička.si)!

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,346 seconds.