Hotel Prebold: kraj za počitek in sprostitev v wellness ponudbi – masaže pol ceneje

13. 12. 2014 12:48

hotel-prebold-naslovnaSredi Evrope, v srcu Savinjske doline, pod vznožjem prijetnih gričev leži Hotel Prebold, odličen kraj za počitek in sprostitev. Okolica pa ponuja veliko možnosti za sprehode, pohode, šport in rekreacijo, obisk zdravilišč in smučišč.

V 28-ih sodobno urejenih sobah vam ponuja prijetno nastanitev na mirni lokaciji z wifi povezavo, kabelsko TV ter novo opremljeno kopalnico.

hotel-prebold-3

Poleg mnogo možnosti za zunanje dejavnosti kot so kolesarjenje, pohodništvo, golf ter obisk okoliških kulturnih znamenitosti – vam Hotel Prebold ponuja wellness razvajanje s pestro ponudbo klasičnih in terapevtskih masaž ter ayurveda tretmaji, savnami in masažnimi kadmi. Posebej so ponosni na hamam, saj turško oziroma orientalsko kopel ponujajo med redkimi v Sloveniji. Za tiste malo manj lepe dni pa je v ponudbi tudi notranji golf simulator ter fitnes studio.

hotel-prebold2
Hotel Prebold se lahko pohvali tudi z dvema večnamenskima dvoranama, kjer lahko gostijo goste ob porokah, srečanjih, zabavah ter sodobno konferenčno multimedijsko dvorano, ki je primerna za poslovna srečanja, tiskovne konference, seminarje in drugo.

Več o njihovi bogati ponudbi izvete na spletni strani www.hotel-prebold.si , dobite jih pa tudi na:

CELJE.INFO PONUJA 7 MASAŽ V HOTELU PREBOLD PO POLOVIČNI CENI

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 4 klasične švedske masaže in 3 Padabhyang – indijske ajurvedske masaže nog po polovični ceni.

Pol cenejše masaže naročite tukaj:

polsi-masaze-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
195 queries in 3,199 seconds.