»Iščete nov stil«? Tukaj je 10 modnih video zgodb na družabnih omrežjih Citycentra Celje

06. 05. 2021 15:52

Pravi naslov za vse modne navdušence, ki v teh dneh iščejo navdih za nepogrešljivimi modnimi kosi letošnje pomladi in zapovedi modnih trendov za prihajajoče poletne dni, so družabna omrežja Citycentra Celje.

Vse do srede, 12. maja, bodo na Instagram in Facebook strani Citycentra Celje vsak dan predstavili eno od  desetih modnih video zgodb, ki prinašajo več kot 40 navdihujočih stajlingov.

Ideje za osvežitev osebnega modnega stila dandanes najpogosteje iščemo ravno na družabnih omrežjih, zato ne spreglejte svežih kombinacij, ki so jih pripravili v okviru modne kampanje »Iščete nov stil« s kar 30 modnimi blagovnimi znamkami, ki jih najdete v največjem nakupovalnem središču na Celjskem.

BARVE IN VZORCI – BODITE DRZNI!

»Pomlad je končno tu, zato osvežite svoj stil za toplejše dni, ki vabijo na izlete v naravo in uživanje na prostem. Rumena je barva letošnje pomladi in poletja, zato jo je v prodajalnah z novimi pomladno-poletnimi kolekcijami gotovo največ. Ne spreglejte pa tudi vseh čudovitih barvnih odtenkov. Še najlažje spomladansko paleto opišemo kot vse barve mavrice, kjer najdemo vse po vrsti, od vijoličaste do rdeče-roza in rožnate, nato pa preko marelično-oranžne in rumene vsedo zelenih odtenkov. Barve so resnično »in«, zato dvignite svoje razpoloženje in se poigrajte z njimi, dodajte cvetlične in pisane vzorce pa tudi črte. Vse to lahko kombinirate v »causal« kot v bolj klasičnih, poslovnih stajlingih. Citycentrove modne kombinacije na Instragramu in Facebooku naj vam bodo v navdih pri ustvarjanju lastnih kreacij – bodite drzni in dajte domišljiji prosto pot,« je ob ustvarjanju različnih modnih stilov povedala Citycentrova stilistka Sonja Rigler.

NAGRADNA IGRA ZA SLEDILCE

Vse modne zgodbe »Iščete nov stil« pa spremlja tudi nagradna igra, v kateri bo Citycenter Celje med svojimi sledilci na Instagramu in Facebooku podaril darilne bone Desetak v skupni vrednosti 800 eur.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,960 seconds.