Kam na informativni dan? Pri tem vam lahko pomaga horoskop …

13. 02. 2020 10:40

Informativni dnevi že trkajo na vrata, ob tem pa številni bodoči dijaki in študentje še vedno niso povsem prepričani, na katero karierno pot bi se podali. Pri tej odločitvi vam lahko pomaga tudi horoskop, ki tistim, ki vanj verjamete, razkriva, kateri poklic je najbolj primeren za posamezno nebesno znamenje. 

OVEN

Oven je pogumno znamenje, ki ga spremljajo usmerjenost k akciji, tekmovalnost in temperamentnost. To mu pride prav tudi na poslovnem področju, kjer nemalokrat prevzame vodilni položaj, saj je precej avtoritaren. Ovni se boste odlično znašli na delovnih pozicijah, kjer sta vodenje in ukazovanje ključnega pomena, tako da se boste prišli do izraza kot podjetnik, športnik ali vodja, vsekakor pa se izogibajte monotonega dela v kakšni pisarni.

BIK

Za bike, ki se trenutno odpravljate na novo pot, bodo zimski meseci (vključno z informativnimi dnevi) bolj naporni, saj boste nemirni in siti rutine. Zaradi tega boste v tem času razmišljali tudi o alternativnih možnostih, pri čemer ostanite preudarni. Tudi pri delu ste izjemno produktivni in natančni, kar vam bo prišlo prav. Zaradi vaše odločnosti vas bodo ljudje sprejeli kot dobrega govornika, zaradi vašega čuta za estetiko pa se boste dobro znašli v svetu umetnosti.

DVOJČKA

Dvojčka spremlja naravna dvojnost, ki se odraža tudi na vašem poslovnem področju. Medtem ko si en dan želite postati napovedovalec vremena, vas drug dan bolj vleče v pravo. Informativni dnevi vam prinašajo opomin, da bo potrebno sprejemati pomembne odločitve, kar sprejmite s svojo pozitivno naravnanostjo. Vključno z vašo radovednostjo in spretnostjo, se boste pod vodstvom Merkurja odlično znašli v svetu komuniciranja ali transporta.

RAK

Tankočuten rak je izjemno predan in hkrati občutljiv. Ob pozitivni spodbudi pa lahko vključno z vašo zanesljivostjo blestite na poslovnem področju. Ker so raki zelo zaščitniški in zvesti znotraj medsebojnih odnosov, se najbolj najdejo znotraj poklicev, kjer lahko pomagajo drugim, tako da se nemalokrat odločijo za oskrbo, poučevanje, nego, kuhanje … Skratka karkoli, kar drugim nariše nasmeh na obraz, kar tudi izpolnjuje to astrološko znamenje.

LEV

Lev je samozavestno in strastno znamenje, ki mu veliko pomena lasten ego in želja po središču pozornosti. Zato leve pogosto zanese v svet govorništva, javnega nastopanja … Pri čemer pa se lahko tudi hitro negativno odzovejo na negativne kritike. V kolikor ste levi to sposobni premagati, se dobro znajdete na vodilnih položajih (v gospodarstvu, umetnosti in politiki), prav tako pa boste blesteli tudi v okviru samozaposlitve.

DEVICA

Analitična in organizirana devica bo zaživela na praktičnem delovnem mestu, ki ga lahko najde v zdravstvu, gospodarstvu ali znanosti. Nebesno znamenje, ki izstopa predvsem po kritičnosti in natančnosti, se bo najbolje znašlo v računovodstvu ali šolstvu. V kolikor ste po horoskopu devica, boste hitro pritegnili pozornost na kateremkoli delovnem mestu, saj boste vsako nalogo opravili brezhibno.

TEHTNICA

Tehtnice so v teh dneh precej zmedene, saj se veliko razdajajo in skozi zimske mesece ne mislijo kaj dosti na sebe. Kljub temu pa izbira kariere ne predstavlja izziva, ki bi se ga lahko lotili lahkomiselno, zato je pomembno, da boste tehtnice znale dati neodločnost na stran. Imate namreč močno izrazito diplomatsko in pravično plat, zaradi česar se boste dobro znašli v svetu prevajanja in mednarodnih odnosov, poleg tega pa naj vas ne bo strah spoznavati umetnosti.

ŠKORPIJON

Zima škorpijonom predstavlja plodno obdobje za načrtovanje prihodnost, zato se boste tudi na informativne dneve odpravili pripravljeni. Škorpijoni imajo izredno razvite pogajalske sposobnosti, prav tako pa so dobri opazovalci. Gre za zelo samozavestno znamenje, ki pa ima pogosto težave s kritikami. Če to premaga, lahko zablesti v karieri kirurga, kriminalista, raziskovalca ali psihiatra.

STRELEC

Deveto zodiakalno znamenje se lahko pohvali z veliko mero optimizma, neodvisnosti in čuta za avanturo. Zaradi tega se strelci hitro znajdete v središču pozornosti, konstantno dogajanje pa pričakujete tudi na delovnem mestu. Strelci boste najbolj prišli do izraza ob predajanju znanja, zato so za vas najbolj primerni interaktivni poklici, kot so učitelj, duhovnik, politik, vodja delavnic ali pa svetovalec.

KOZOROG

Kozorog se lahko pohvali z izjemno discipliniranostjo in organiziranostjo. Ker imajo pohvalno delovno etiko, se redko zgodi, da ostanejo neopaženi na delovnem mestu. Ker gre za nebesno znamenje, ki že po naravi stremi k stabilnosti, se kozorogi ne boste dobro znašli v neorganiziranih okoljih. Zaradi vaše vztrajnosti in poštenosti pa boste nepogrešljivi v svetu bančništva, gradbeništva, prava ali zdravstva.

VODNAR

Vodnarji niso materialistično usmerjeni, vendar so vseeno pogosto v ospredju, saj ves čas stremijo k napredku. Njihovi cilji so po navadi usmerjeni bistveno dlje kot k dobičku, zato se ne bodo dobro počutili v okolju, kjer se bodo počutili izkoriščene – sploh za denar. Njihov radoveden duh pa se lahko razvije na področju znanosti, tehnologije in humanitarnosti. Prostovoljstvo je vedno izrazit aspekt življenja vodnarja.

RIBI

To občutljivo vodno znamenje se lahko pohvali z izjemno visoko čustveno inteligenco in empatijo. Pogosto si sicer ne upajo stopiti v ospredje (pri čemer jim tudi njihova neodločnost in omahljivost nista v pomoč), vendar si vseeno želijo pomagati drugim. Zato lahko prosperirajo kot psihologi, terapevti ali kot del neprofitne organizacije, zaradi svoje kreativnosti pa se bodo ribe odlično znašle tudi v svetu umetnosti.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,812 seconds.