Katalonski večer v MCC navdušil približno sto obiskovalcev

31. 08. 2015 09:16

katalonski_vecer_mcc_1Tapasi, sangria, paella in katalonski plesni ritmi so minuli četrtek obiskovalce Celjskega mladinskega centra popeljali v Katalonijo. Sproščen, zabaven in s tradicionalno katalonsko hrano začinjen večer, so zakuhali IR doživetje, naša Ivana Ristić ter njena prijatelja Cristina in Sergi iz Barcelone.

Cristina Barbacil je v mesto ob Savinji prvič prišla pred dobrimi desetimi leti. Bila je prva EVS prostovoljka v našem mladinskem centru. Prijetna doživetja tistega leta, predvsem pa pristne prijateljske vezi, ki so se stkale v letih od takrat, so jo letos ponovno pripeljala v Celje. »Tisto leto, ki sem ga preživela kot EVS prostovoljka v Celju, je bilo zares lepo. S super ekipo mladinskega centra sem se odlično ujela in si nabrala številne izkušnje. Slovo iz Celja je bilo kar težko, čeprav sem vedela, da se bom v to lepo mesto še vračala. Vesela in počaščena sem bila, da me je Ivana povabila k organizaciji katalonskega večera. Ponovni obisk mladinskega centra je, čeprav je v teh letih doživel številne spremembe, oživil mnoge lepe spomine,« je povedala Cristina.

Približno sto obiskovalcev je uživalo v odlični katalonski kulinariki in se prepustilo temperamentnim glasbenim ritmom, ki sta jih za ta večer izbrala Cristina in njen prijatelj Sergi.

»V MCC-ju smo veseli, da se naši EVS prostovoljci radi vračajo v našo sredino, Cristini pa smo hvaležni, ker se je odzvala povabilu in poskrbela, da je večer pričaral tisto pravo Katalonijo«, je dodala Ivana Ristić, ki je bdela nad organizacijo dogodka.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,709 seconds.