Klub Terraza: rock koncert The Sticky Licks, Kronika, DoT

08. 05. 2013 10:27

V klubu Terazza v Celju bo 11. maja ob 22h prava rock poslastica, ki bo podprta z domačimi predstavniki Kronika in Dot v goste prinesla mariborsko-koroško navezo The Sticky Licks. Obeta se nam odličen večer kitarskih rifov, soliranja ter veliko pravega rocka.

THE STICKY LICKS
Peterica, ki je v letošnjem letu predstavila dve, radijsko dobro sprejeti skladbi “No money blues” ter “Imel te bom rad”, ki je doživela tudi video upodobitev. Skupina je prepoznavna po eksplozivnih nastopih in karizmi pevca Maria Pešiča ter se bo kmalu lotila snemanja dolgometražnega prvenca.

KRONIKA
Kronika je zasedba, ki prihaja iz Frankolovega v okolici Celja ter so konec lanskega leta izdali svoj prvenec “V napačnem letu”. Album je zelo kompakten rokenrol skupek 10ih skladb, ki zadane naravnost v žilo.

DoT
DoT je štiričlanska zasedba iz Celja v sestavi Miha Kebe – vokal, kitara, Jernej Luzar – kitara, vokal, Žan Mlinarič – bobni, vokal in Luka Vinko – bas, vokal, ki med svoje vzornike štejejo skupine Metallico, Šank Rock in Guns ‘n’ Roses ter veljajo za enega najbolj talentiranih bendov v regiji.

Po koncertu se bo nadaljeval žur DJ-jem in rock hiti.

Vstopnina: 3€

Info & Press: info@uvertura-agency.com

Več na Facebook strani kluba Terraza.

*promocijska novica

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 5,085 seconds.