Konjeniški center Celje: 10. obletnica v znamenju zabave in druženja (foto, video)

18. 06. 2018 20:00

Včeraj je Konjeniški center Celje obeležil 10. obletnico delovanja, ob čemer so poskrbeli za odlično celodnevno zabav. Pestro dogajanje se je začelo že v dopoldanskih urah z otroško predstavo Pika Nogavička in Gusar Val, tekom dneva pa se je le še stopnjevalo do vrhunca zabave, ki jo je pričaral bretski duet BQL.

10 let Konjeniškega centra Celje z Dunking Devils in BQL

Obiskovalci so lahko proslavljali s Konjeniškim centrom Celje, ki je poskrbel za številne aktivnosti. Še posebej so uživali najmlajši, saj je bilo poskrbljeno za otroške delavnice in animacijo, prav tako pa so se lahko obiskovalci preizkusili v ježi konjev.

Skozi celoten dan je Konjeniški center Celje ponujal odprto kuhinjo in sladoledni vrt, obiskovalci pa so se lahko prepustili tudi ob sončni zabavi z barmanom. Dogajanje se je skozi popoldne stopnjevalo, ko so za povišan srčni utrip poskrbeli fantje iz akrobatske skupine Dunking Devils, saj so pripravili pravi akrobatski show s konji.

Nika Bosio in mag. Darja Turk sta slovesno zarezali v rojstnodnevno torto.
Nika Bosio in mag. Darja Turk sta slovesno zarezali v rojstnodnevno torto.

Ob 10. obletnici je obiskovalce nagovorila tudi Nika Bosio, direktorica Konjeniškega centra Celje, ki je toplo pozdravila okroglo obletnico. “10 let je za nami. Teh 10 let je bilo polnih smeha, solz, veselja, žalosti, dobrih in slabih dni, pravzaprav je šlo za 10 let odraščanja,” je povedala Nika Bosio in se še posebej zahvalila ekipi, ki je verjela v njihovo zgodbo in poslanstvo ter je tudi v soboto poskrbela za dobro počutje obiskovalcev.

Pridružila se ji je tudi mag. Darja Turk, podžupanja Mestne občine Celje, tako da sta s skupnimi močmi zarezali tudi v rojstnodnevno torto, ob kateri so se lahko sladkali vsi prisotni.

Skozi celoten dan je za zabavo in animacijo skrbel DJ Ney, ki je tudi ogreval obiskovalce pred vrhuncem zabave – koncertom popularnega bratskega dueta BQL. Fanta sta proti večernim uram razvajala oči in ušesa predvsem mlajših deklet, del nastopa pa si lahko ogledate tudi v spodnjem videu:

Poleg tega ne spreglejte še fotogalerije s pestrega sobotnega dogajanja.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
241 queries in 2,724 seconds.