Mi2 z gosti in zmagovalca Citybanda 2023 navdušili občinstvo vseh starosti (foto)


Prizorišče pred Citycentrom Celje je sinoči napolnila glasba ene najbolj prepoznavnih slovenskih rock skupin Mi2.

Na velikem odru so se jim pridružili tudi gosti, in sicer Matevž Šalehar – Hamo, Boštjan Dermol (Nude), Tine Matjašič (Alo!Stari), Manca Trampuš (Koala Voice), Tomislav Jovanović – Tokac (Dan D). Legendarne pesmi Mi2-jevcev so njihovi glasbeni prijatelji začinili z lastnimi interpretacijami in navdušili množico obiskovalcev vseh generacij.

Foto: Mediaspeed

Še en nepozaben glasbeni dogodek v Citycentru Celje. Ponosni smo, ker smo pokazali, da znamo in zmoremo pripraviti prav posebno glasbeno zgodbo, ki se bo za vedno vtisnila v spomin vsem glasbenim navdušencem,” je po koncertu povedala Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje, in dodala: “A dobre zgodbe ni brez njenih junakinj in junakov. Prepričana sem, da si je prav vsak od številnih obiskovalcev izbral svojega, mi pa se globoko priklanjamo in zahvaljujemo prav vsem in vsakemu glasbeniku posebej – skupini Mi2 in njihovim gostom ter nenazadnje tudi mladima glasbenima skupinama, finalistoma Cityband 2023.

Zmagovalca Cityband 2023 predskupini na velikem koncertu Mi2 z gosti
Zmagovalni skupini Slow Monkeys in Dva ponoči; foto: Mediaspeed

Številno občinstvo sta dobra ogreli predskupini, sicer zmagovalni skupini natečaja Cityband 2023. Že trinajsti natečaj za neuveljavljene glasbene skupine po vrsti namreč daje priložnost mladim, obetavnim glasbenim ustvarjalcem vseh glasbenih zvrsti popularne glasbe, da se predstavijo širši publiki. Na velikem odru so tako nastopili zmagovalci po mnenju poslušalcev Slow Monkeys in prejeli nagrado darilne bone Desetak v vrednosti 500 eurov, ter zmagovalci po izboru strokovne komisije, ki jo sestavljajo Tone Kregar, Rok Drobež in Manca Trampuš, Dva ponoči, ki so prejeli dva snemalna dneva v profesionalnem studiu.

Foto: Mediaspeed