Na Citycentrovi velikonočni tržnici domače dobrote lokalnih ponudnikov

09. 04. 2020 06:30

velikonocna-trznica_citycenter-celje-04-2020-2a

Za dobro pripravo na praznične dni so z današnjo otvoritvijo Velikonočne tržnice poskrbeli v celjskem Citycentru. Od srede, 8. aprila, do sobote, 11. aprila 2020, bo na nakupovalni ulici pred blagajnami prodajalne Megamarket Interspar dišalo po domačih dobrotah.

Lokalni ponudniki domačih dobrot imajo na Velikonočni tržnici priložnost ponuditi svoje pridelke in izdelke. Na voljo so suhomesnati izdelki gospe Danice Gajšek, mesni izdelki s kmetije Balon, aronija in izdelki iz aronije z Ekološke kmetije Črni dragulj, ekološki domači pridelki z ekološke kmetije Čadej Karl ter nepogrešljive potice in keksi, ki so jih spekli v celjski Rolci.

velikonocna-trznica_citycenter-celje-04-2020-1

Da obisk velikonočne tržnice in nakupovanje potekata varno in skladno s preventivnimi ukrepi, skrbijo redarji, poskrbljeno je tudi za razkuževanje rok. Obvezna je uporaba zaščitnih mask in rokavic. Za vse obiskovalce Citycentra Celje pa so pri vhodih v nakupovalno središče na voljo tudi razkužila.

V nedeljo in ponedeljek, 12. in 13. aprila, bo nakupovalno središče zaprto. “Kljub temu, da druženja v širšem družinskem krogu in s prijatelji trenutno niso možna, verjamem, da bomo praznični čas preživeli kar najlepše s svojimi najbližjim,” je ob otvoritvi velikonočne tržnice povedala center managerka Darja Lesjak.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,021 seconds.