Neporočeni lažje “spakirajo”, poročeni se za zvezo potrudijo!

06. 04. 2013 20:35

V članku Poroke na območju Celja smo predstavili statistiko porok in razvez na Celjskem. Tokrat pa se bomo posvetili resničnim parom – nekateri med njimi so že dahnili usodni “da”, drugi čakajo na finančno injekcijo, ki jim bo to omogočila. Tretji pa verjamejo, da je njihova zveza prav tako trdna tudi brez uradne listine. Kaj pravite vi?

»Poroka ali ‘neporoka’ pri tem, kar je bistvo, ne igra nobene vloge.«

Naključno vprašani poročeni sicer nimajo negativnega pogleda na pare, ki se za poroko ne odločijo. Pravijo, da je to njihova osebna odločitev. A obenem vsi zatrjujejo, da je zveza, ki vključuje prstane, trdnejša.

»Če živiš skupaj kot neporočen par, lahko jutri spakiraš in greš. Če pa si poročen in pozneje v zvezi ni vse rožnato, se malce potrudiš, poskušaš rešiti stvari in zopet najti tisto, kar si mel na začetku skupne zveze, nam je povedal znani celjski tenisač, ki bo s svojo izvoljenko praznoval prvo obletnico poroke.«

Večina vprašanih neporočenih na drugi strani vztraja, da je« najpomembneje živeti s partnerjem skupaj, se spoštovati in razumeti drug drugega, predvsem pa si dajati obojestransko oporo.«

Kot smo obljubili že v prvem delu članka Poroke na območju Celja (s statistiko porok in razvez), vam tokrat ponujamo še drugi del našega izbora ponudnikov storitev za sanjsko poroko.

Pričeska in make up po zadnjih smernicah

Bodite na vaš sanjski dan kar najbolj urejeni. Za to bosta poskrbela frizerski salon Uršula in Make up atelje Alenke Močilnik.

V salonu poskrbijo za urejene, trendovske pričeske ter lepe in negovane lase. Pri svojem delu uporabljajo profesionalno lasno kozmetiko. Moderna ekipa vas bo uredila po zadnjih modnih smernicah, prilagodili se bodo vašemu obrazu, karakterju in tematiki.

Ob svoji 15. obletnici za vas pripravljajo tudi poseben Event z akcijami in nagradami. Na dogodku pričakujejo tudi vas…

Informacije: Frizerski studio Uršula, Gosposka 7, Celje; 03/492 47 70, 041/610 878, studio.ursula@siol.net

Ker se zavedajo, da je treba biti urejen ob pomembnih dogodkih, kot so poroka, maturantski ples in nastopi, sodelujejo tudi z vizažistko Alenko Močilnik.

Poročni makeup je prilagojen vsaki posameznici, ki je obstojen cel dan in vso noč. Ličenje je prilagojeno tudi poročni fotografiji.

Alenka Močilnik: 041/ 665 285, alenka.mocilnik@gmail.com

Nepozabno vzdušje ustvarja tudi pravilno izbrana dekoracija

V Poročni pravljici bodo poskrbeli, da bo vaš poročni dan nepozaben. Zavedajo se namreč, da poleg srečno zaljubljenega ženina in neveste da poroki poseben čar tudi premišljeno izbrana poročna dekoracija.  Zagotavljajo vam vrhunsko kvaliteto in ugodne cene.

Pestra ponudba zajema cvetlične dekoracije, pomoč pri načrtovanju oziroma organiziranju poroke, vabila, zahvale, konfete, naprsne šopke, izposodijo vam tudi poročne dodatke (blazinice za prstana, namizna dekoracija,  šopki,… ).

Dekoracija iz Poročne pravljice polepša vsak prostor, vnese razigranost , inovativnost, toplino in ustvari nepozabno vzdušje. Tisti, ki želite, da bi vaš poročni dan bil nepozaben in brezbrižen, ter želite nekaj novega, posebnega in sodobnega, nekaj, kar bi naredilo vašo poroko tako zelo edinstveno, se obrnite na Poročno pravljico, ki pričakuje tudi vas.

Informacije: Poročna pravljica, Gubčeva 6, Celje; 041 / 797 146; veronikaekart@gmail.com

Trenutki, ujeti na fotografijah

In da vse skupaj ne bo utonilo v pozabo, lahko vašo pravljico v obliki fotografij »zapiše« fotografinja Katja Malbašić.

Med svojim dolgoletnim fotografiranjem je spoznala, da je najpomembneje par dobro spoznati, se z njim pogovoriti o njunih  željah ter pričakovanjih.

Kaj je tisto, kar vaju navdušuje? Kakšne fotografije rada pogledata? In najpomembnejše, kakšni osebi sta? Skupaj boste prišli do velikega finala z najboljšim možnim rezultatom.

Fotografinja zase pravi, da rada lovi trenutke in ne pozablja na malenkosti, detajle, tisto, kar sestavlja in povezuje poročni dan. Predvsem pa v delu uživa, zato so njene fotografije takšne, kot so.

Informacije: www.katjam.si ali 040 30 46 46.

Š.K.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
187 queries in 1,261 seconds.