Omejitev obiskov v Splošni bolnišnici Celje zaradi povečanega pojava virusnih obolenj


splosna_bolnisnica_celjeEn oddelek do preklica uvaja popolno prepoved obiskov, drugje omejitev na eno zdravo osebo.

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije v regiji in povečanega pojava virusnih obolenj med prebivalci našega območja so v Splošni bolnišnici Celje od danes, 16. januarja 2020, do preklica omejili obisk pacientov, ki se zdravijo v Splošni bolnišnici Celje. Obisk je omejen na eno zdravo osebo.

Vse obiskovalce prosijo, da se v bolnišnici ravnajo po navodilih zdravstvenega osebja.

Zaradi povečanega pojava pacientov s črevesnimi obolenji pa so na Oddelku za infekcijske bolezni in vročinska stanja sprejeli dodatni ukrep omejevanja obiskov. Od danes, 16. januarja 2020, pa do preklica tako obiski na Oddelku za infekcijske bolezni in vročinska stanja niso dovoljeni.

Dodano dne 17. 1. 2020: V Splošni bolnišnici Celje so po včerajšnji omejitvi obiskov pacientov na bolnišničnih oddelkih na enega zdravega obiskovalca ter popolni omejitvi obiskov pacientov, ki se zdravijo na Oddelku za infekcijske bolezni in vročinska stanja, danes odločili še za dodatni ukrep omejevanja obiskov. Od danes, 17. januarja 2020 do preklica tako niso dovoljeni obiski na Ginekološko-porodniškem oddelku. Edina izjema so očetje novorojenčkov. Ti lahko, če so zdravi, pridejo na obisk v porodniški del oddelka. Vse obiskovalce, ki prihajajo na obiske prosijo, da se v bolnišnici ravnajo po navodilih zdravstvenega osebja.