OOZ Celje vabi na brezplačno delavnico “Urejeni in dobro varovani podatki so ključni za uspeh vašega podjetja”


ooz_celjeObmočna obrtno-podjetniška zbornica Celje vabi na brezplačno delavnico, se bo odvila v četrtek, 15.10.2015, ob 12.30 uri, na OOZ Celje. Udeleženci delavnice se bodo seznanili s pomembnostjo varovanja podatkov, učinkovitostjo vodenja projektov in poenostavitvijo poslovnih procesov ter znižanjem stroškov in urejenostjo sistema podatkov ter primeri dobrih praks iz lokalnega okolja.

Delavnico bodo vodili strokovnjaki iz podjetja BRIHTEJA d.o.o., ki ponuja rešitev za podjetja, katera želijo učinkovito voditi projekte in poenostaviti poslovne procese, hkrati pa želijo poenostaviti in poceniti sistemsko in strojno infrastrukturo ter imeti urejen sistem podatkov.

Na predavanju bodo podrobneje predstavljene funkcionalnosti rešitve intranet portala za planiranje in spremljanje napredka na projektu, prikazana bo tudi pomembnost preglednosti poslovanja na enem mestu.

Izhodišče za delavnico so dejstva, da si 80% podjetij po izgubi podatkov ne opomore, prava rešitev za projektno vodenje pa prihrani ogromno časa. Poleg tega pa se vse bolj zavedamo, da ponavljajoči se vsakdanji poslovni procesi jemljejo veliko časa, še več pa neurejeni podatki in dostop do njih.

Na delavnici bo poudarek na pomembnosti varovanja podatkov in predstavitvi, kakšna škoda lahko nastane ob izgubi podatkov, ki se je marsikatero podjetje ne zaveda. Poleg tega pa bo prikazano tudi off site arhiviranje podatkov.

Udeležba je za vse udeležence brezplačna.

POTEK DOGODKA:

12:30–13:00: registracija, prihod udeležencev, prva popoldanska kava

13:00–13:10: nagovor predsednika OOZ Celje in kratka predstavitev podjetja Brihteja, d.o.o.

13:10–13:50: koliko so vredni podatki vašega podjetja? Primeri dobrih praks iz lokalnega okolja. Boštjan Oblak, Istor

13:50–14:30: kako znižati stroške poslovanja in hkrati poskrbeti za urejenost podatkov? Prikaz primerov dobrih praks iz lokalnega okolja. Evgen Jamnikar, Brihteja

14:30: pogostitev in zaključno presenečenje – nagrada za vsakega udeleženca.

————————————————————————————————————————

P R I J A V N I C A (prijavnico pošljite vsaj 2 dni pred predvidenim terminom delavnice na e-mail [email protected] ali po faxu (03) 425 22 71).

 

PODJETJE/S.P.:

 

MATIČNA ŠTEVILKA:

 

SEDEŽ:

 

ZAVEZANEC ZA DDV: DA NE (obkroži!), DAVČNA ŠT.:

 

TELEFON OZ. GSM: _________________________ E

POŠTA: __________________________________

 

ŠTEVILKA KARTICE MOZAIK PODJETNIH: ___________________________________________________

 

UREJENI IN DOBRO VAROVANI PODATKI SO KLJUČNI ZA USPEH VAŠEGA POSLA

KDAJ: 15.10.2015 ob 12.30 uri

IME IN PRIIMEK UDELEŽENCA: _____________________________________________________________

 * promocijska novica