Osrednja knjižnica Celje za en mesec zapira svoja vrata

26. 10. 2020 12:16

V naslednjem mesecu se žal ne boste sprehajali med knjižnimi policami in sami brskali po gradivu. Prav tako ne boste študirali v Študijski čitalnici in naših učilnicah, saj Osrednja knjižnica Celje v skladu z uredbo do nadaljnjega ni odprta za obiskovalce, kar pa ne pomeni, da ne morete vrniti ali si izposoditi željenega gradiva.

Dovoljen je osebni prevzem knjig na vhodu pred knjižnico, kjer vam je zagotovljen minimalen osebni stik in sicer, med tednom med 8. in 19. uro, ter ob sobotah med 8. in 13. uro. 

Željeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

Takoj, ko bo gradivo pripravljeno, ga boste lahko prišli iskat. Knjižničarju boste skozi stekleno steno pokazali člansko ali osebno izkaznico in skozi okence boste prejeli vrečko z vašim gradivom.

Tudi vračila gradiv potekajo nemoteno. Knjigomat za vračilo deluje 24 ur, v primeru težav je poleg njega na voljo zaboj, kamor odložite gradivo, ki ga knjigomat ne sprejme. Tokrat vam že izposojenega gradiva ne bodo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate preko telefona oz. spleta. Morebitne zamude zaradi spremenjenega načina poslovanja ne bodo tolerirali.

V kolikor imate pomisleke, da bi se v knjižnico odpravili, vam je na boljo bogata E-knjižnica. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom.

Lahko pa v Osrednjo knjižnico Celje tudi pokličete in vam bodo knjige dostavili do vrat vašega doma. V tem primeru pokličete na telefon 03 426 17 60.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 0,908 seconds.