Policisti in rokometaši skupaj za boljšo varnost v prometu

06. 11. 2019 06:26

akcija00-rkcpl-policija-2018

Rokometaši RK Celje Pivovarna Laško se bodo tudi letos pridružili akciji poostrenega nadzora prometa, ki v teh dneh poteka po Sloveniji.

V četrtek, 7. novembra bodo tako skupaj s policisti na Ljubljanski cesti v Celju (pri mestnem kopališču) prežali na vzorne voznike in jim za nagrado delili vstopnice za ogled rokometne tekme lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb, ki bo 10. novembra 2019, ob 17. uri, v dvorani Zlatorog v Celju.

Celjski rokometaši za ozaveščanje in odgovorno obnašanje v prometu skrbijo že vse od prejšnje sezone, ko so z AMZS Centrom varne vožnje podpisali kodeks s katerim se zavezujejo k dejanjem, s katerimi bodo pripomogli k večji varnosti ter odgovornosti v prometu in še pomembneje, k aktivni promociji in ozaveščanju te tematike.

Policisti bodo do 11. novembra, na celotnem območju PU Celje, preverjali psihofizično stanje voznikov.

RK Celje Pivovarna Laško se tudi letos pridružuje akciji poostrenega nadzora prometa, ki v teh dneh poteka po Sloveniji. Celjski rokometaši bodo tako aktivno sodelovali pri akciji Vozi 0,00 – za ničelno toleranco do alkohola in drog v prometu.

Policisti v sklopu akcije sicer že ves teden voznikom, ki izpolnjujejo vse pogoje za varno in odgovorno vožnjo, delijo vstopnice za ogled težko pričakovane rokometne tekme lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb, ki bo 10. novembra 2019, ob 17. uri v dvorani Zlatorog v Celju.

V četrtek, 7. novembra 2019 ob 9.30 uri, pa se bodo policistom PU Celje pri kontroli prometa na Ljubljanski cesti, pri mestnem kopališču Celje, pridružili tudi celjski rokometaši ter voznike, ki bodo napihali 0,00 in upoštevali vse ostale cestno prometne predpise, prav tako nagradili z vstopnicami za tekmo lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb v Zlatorogu.

policija_0_0_spletna_1200x628px

*naslovna fotografija z lanske akcije

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,338 seconds.