Program hujšanja in zdrave prehrane PrejPotem in Fit Camp vadba za pol cene

24. 11. 2012 13:57

PrejPotem je 10-tedenski program, pri katerem se naučimo uravnotežiti prehrano, posledično kontrolirati telesno težo, to pomeni izgubiti odvečno telesno maščobo in pridobiti ali izgubiti centimetre. “Ključ je zdrav in aktiven življenjski slog.”  Program Prej Potem, ki se izvaja v domu krajanov Grobelno, izvajajo predavatelji pod mentorstvom profesorja športne vzgoje Boštjana Jakšeta in magistrice kinezioloških znanosti Barbare Jakše.

Poleg predavanj je mogoče sodelovati na FIT CAMP »pametni vadbi« v sodelovanju priznanimi strokovnjaki iz Fakultete za šport ter usposobljenimi vaditelji. Vsak udeleženec programa oz. vadbe ima možnost pridobiti informacije o trenutni sestavi svojega telesa z analizatorjem telesne sestave.


Kdo se lahko udeleži 10 tedenskega programa PrejPotem?
Vsak z željo po spremembi!!! “Navada je železna srajca in v skupini lažje vztrajamo ter dosežemo rezultate.”
Program PrejPotem je namenjen vsem, ki želijo pridobiti, nadgraditi in uporabiti informacije zdravega načina prehranjevanja in gibanja v praksi. “Ko teorija zaživi v praksi.”
Spodbujamo ljudi k zdravemu načinu življenja, pravilnemu izboru običajne prehrane, varnih prehranskih dopolnil ter k rednemu gibanju. “Če želimo, da se kaj spremeni, se moramo spremeniti najprej mi. Mogoče je to vaš prvi korak.”
Tematika je primerna za vsakogar (ne glede na starost, spol, izobrazbo), ki še ne uspe odpraviti napak v prehranjevanju (kontrola apetita, izpuščanje obrokov, izbor nezdrave hitre prehrane, nadomeščanje obrokov s tretjo in četrto kavico v dnevu ali neuravnoteženimi prigrizki; primerno je za ljudi, ki jim primanjkuje časa za pripravo obroka; itd…). “Nemogoče je mogoče.”
S programom PrejPotem se naučimo uravnotežiti prehrano, posledično kontrolirati telesno težo, to pomeni izgubiti odvečno telesno maščobo in pridobiti ali izgubiti centimetre. “Ključ je zdrav in aktiven življenjski slog.

GIBAJTE, JEJTE ZDRAVO IN HUJŠAJTE POL CENEJE!
Na našem spletnem časopisu pa tudi tokrat ponujamo izredno ugodno možnost udeležbe v programu PrejPotem. Našim obiskovalcem namreč na voljo dajemo 8 kuponov za 10 tedenski program PrejPotem po polovični ceni!

Redna cena 10 tedenskega programa Prejpotem znaša 50€, na Polovička.si pa si jo lahko zagotovite za 25 €. Zraven pa dobite še brezplačno sodelovanje v Fit Camp vadbi, ki poteka dvakrat tedensko.

Programi PrejPotem se bodo začeli izvajati 5. 12. 2012 ob 17:45 uri, ker pa gre za individualni program, pa niste vezani na ta datum, ampak se lahko v program vključite kadarkoli do marca 2012. program poteka ob sredah, fit Camp vadbe pa se boste lahko udeleževali vsako sredo ob 19h in soboto ob 8h.

Vse, kar morate storiti za naročila pol cenejšega programa PrejPotem je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko kuponov želite naročiti (naročite lahko največ 2 kupona za različni osebi).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših kuponov (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši kuponi se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 8!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite sodelovanje v programu PrejPotem po polovični ceni! (klik!)

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 5,739 seconds.