Pustno veselje in razigranost tudi za obiskovalce Citycentra Celje (foto, video)

19. 02. 2021 19:41

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem so tudi letos, kljub nekoliko drugačnim časom, poskrbeli za pustno vzdušje. Na pustno soboto in torek je bil vrvež v nakupovalnem središču v znamenju mask, poskrbeli pa so tudi za tradicionalno sladkanje obiskovalcev.

V Citycentru Celje vseskozi zagotavljajo najvišje higienske standarde ter varno nakupovanje. Najstrožji higienski ukrepi so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV Austria.

Eden vrhuncev je bil obisk pravih ptujskih kurentov, ki so glede na temperature zadnje dni tudi iz Celju uspešno pregnali zimo.

Obiskovalci Citycentra Celje so bili tudi letos deležni pravega pustnega vzdušja, katerega vrhunec je bil pustni torek, ko je Citycenter Celje obiskala skupina kurentov s Ptuja. Ti predstavljajo nepogrešljiv del pustovanja saj s svojimi zvonci iz dežele preganjajo zimo. Glede na temperature zadnjih dni so očitno tudi letos delo opravili zelo dobro.

Za še bolj zabavno pustovanje v Citycentru Celje pa sta poskrbela klovna, ki sta s svojimi norčijami zabavala maškare in obenem med obiskovalce razdelila obilico krofov.

R. Č.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,130 seconds.