Sejem Frizerstvo & kozmetika (foto) ter striženje Pri Minki po polovični ceni

13. 05. 2013 22:55

Minuli vikend so celjsko sejmišče zasedli umetniki zunanje lepote in podobe; mojstri oblikovanja pričesk in ličenja.

Tokratno sejemsko dogajanje se je vrtelo okoli frizerstva in kozmetike.

Na velikem odru in v predavalnici so obiskovalcem postregli s predstavitvijo dišav in tehnik njihove uporabe, prikazom podaljševanja trepalnic, tehnik ličenja s svinčnikom in akvarelom, prikazali so, kako nastanejo filmske maskare, spregovorili so o prehrani in kozmetični negi za “anti age”, o peptidih v negi starajoče kože, o učinkih masaže na počutje in vitalnost in o prekrivanju vsega kar na koži ni mogoče pozdraviti (opekline, odrgnine ipd.)

Poleg odrov in tekmovanj je sejem ponudil predvsem zelo veliko najrazličnejše kozmetike, tako lasne kot kožne. Poleg tega smo si lahko ogledali tudi raznorazne naprave za lepšanje telesa, frizerske mojstre v akciji, lepa dekleta in vse ostalo kar sodi k tovrstni sejemski ponudbi.

Frizerski salon Pri Minki v Šmarju pri Jelšah
Frizerski salon Pri Minki se nahaja v strogem centru Šmarja pri Jelšah na Rogaški cesti 1, nasproti občinske stavbe.

So frizerski salon za vse generacije. Njihova ekipa poskrbi za urejene pričeske vseh vrst- od navadnih klasičnih do zahtevnih večernih.

Trudijo se, da imajo njihove stranke lepe lase in zdravo lasišče, kar dosegajo z  uporabo profesionalne lasne kozmetike.

Dobre rezultate dosegajo na podlagi dolgoletnih izkušenj ter s pomočjo znanja, ki ga sproti pridobivajo na seminarjih. Delovni čas in ostale informacije najdete na spletu: www.pri-minki.si ali na facebooku: frizerski salon pri-minki . Za vse informacije so vam na voljo na tel.: 03/ 81 90 991 ali 031 685 712.

Ker v frizerskem salonu Pri Minki zaupajo v kakovost svojih storitev, so se odločili, da obiskovalcem Celje.info omogočijo promocijsko izkušnjo v njihovem salonu. Na Celje.info in polovička.si tako ponujamo 6 bonov za žensko barvanje NaYo s striženjem po polovični ceni.

Redna cena NaYo barvanja s striženjem znaša 49,50 €. Na Polovička.si pa boste zanjo odšteli 25 €!

Vse, kar morate storiti za pol cenejše NaYo barvanje s striženjem  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup bona. ( če našega maila ni v 24 urah, obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš rad zatakne).

Pol cenejši boni se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 6!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite  barvanje NaYo s striženjem v frizerskem salonu Pri Minki v Šmarju pri Jelšah po polovični ceni (klik!).

Spodaj pa si oglejte še fotogalerijo s 4. sejma Frizerstvo, ki jo je posnel Damir Mrkonjić

[simpleviewer width=100% height=700 id=373]
Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 1,569 seconds.