Trgovci v Citycentru Celje na začetku šole s številnimi ugodnostmi in nagradno igro

26. 08. 2021 12:23

Ulična košarka za mlade, tradicionalni narodno-zabavni koncert ob zaključku poletja in akcija Citycentrovo srce pred začetkom šole.

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem so konec avgusta dobro pripravljeni na začetek šole in beležijo dobro vzdušje med obiskovalci.

Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje, poudarja: »Pred začetkom šolskega leta je največ povpraševanja po različnih šolskih potrebščinah, knjigah, otroških oblačilih in obutvi ter računalnikih, tiskalnikih in pametnih telefonih.« Pred začetkom šole so trgovci pripravili številne ugodnosti in popuste. Da bo poletje ostalo vsem v najlepšem spominu, pa bodo v Citycentru Celje dogajanje dodatno popestrili s tekmovanjem v ulični košarki 3 na 3, koncertom Ansambla Saša Avsenika ter dobrodelno akcijo Citycentrovo srce, ki bo tudi letos pomagala šolarjem iz družin v stiski.

Posebna akcija »nazaj v šolo«

»Začetek šole je čas za prenovo jesenske garderobe za šolarje, zato je v naši ponudbi pester izbor kakovostnih in udobnih oblačil za otroke in mlade. V teh dneh pripravljamo posebno akcijo »Nazaj v šolo«, v njo smo vključili uporabe in zanimive izdelke za bodoče šolarje. Poletni izdelki pa so še vedno na voljo po znižanih cenah,« je ponudbo v prodajalnah z oblačili opisala Darja Lesjak. Tudi v drogerijah in trgovinah z živilskim in neživilskim blagom imajo pestro ponudbo šolskih potrebščin. V drogerijah je trenutno največ povpraševanja po šolskih torbah in zvezkih, prav tako v prodajalnah z živilskim in neživilskim blagom, kjer je v tem času tudi večje povpraševanje po pisalih, copatih in drugih šolskih potrebščinah. »Prodaja šolskih potrebščin je zelo dobra, saj kupcem ponujamo res široko paleto izdelkov,« so sporočili iz trgovin z živilskim in neživilskim blagom.

V trgovinah s tehnično opremo opisujejo, da je pred začetkom šole še vedno največ povpraševanja po računalnikih, tiskalnikih, pametnih telefonih, tabličnih računalnikih, pametnih urah in slušalkah. Prodajalci s športno opremo in oblačili pa sporočajo: »S prehodom v hladnejše in deževne dni se poveča povpraševanje po toplejših in nepremočljivih oblačilih in obutvi. Večja je predvsem prodaja oblačil in obutve za šolarje in mlade. Stranke se poleg »casual« in športnih kolekcij vse pogosteje odločajo za tako imenovani »athleisure« slog, za katerega so značilna športna oblačila, ki so hkrati udobna in elegantna.«

Nagradna igra, ki povrne nakupe za šolo

V Citycentru Celje so v teh dneh pripravili tudi posebno nagradno igro, ki bo trajala vse do ponedeljka, 30. avgusta. Z malo sreče vam Citycenter Celje lahko povrne znesek predšolskega nakupa. Na Info točki v pritličju nakupovalnega središča predložite račun v znesku najmanj 30 evrov iz katere od naslednjih prodajaln: Mladinska knjiga, Interspar, Müller, Bags&More, Art ali Hartis. Z izpolnjenim letakom pa sodelujte v nagradnem žrebu za darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 1.000 evrov.

Ulična košarka in slovo od poletja s koncertom ansambla Saša Avsenika

V Citycentru Celje bodo ob zaključku poletja, 27. avgusta, pripravili za mlade košarkaše zabavno tekmovanje v ulični košarki »3 na 3« – zmagovalno ekipo čaka septembra zaključni finale v Ljubljani. Vse ljubitelje narodno-zabavne glasbe pa bodo v četrtek, 2. septembra, razveselili s koncertom Ansambla Saša Avsenika. Ta bo postregel z znanimi Avsenikovimi vižami, kot glavni vokal pa bo zapel tudi Luka Sešek, ki se je ansamblu pridružil pred kratkim in je slovenski javnosti bolje poznan kot zmagovalec ene izmed sezon šova Znan obraz ima svoj glas.

Citycentrovo srce ob začetku šole

V sodelovanju s celjskim Leo klubom Mavrica, ki letos obeležuje 20 let svojega delovanja, bodo v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce pomagali socialno šibkejšim družinam z otroki. Ob začetku šolskega leta bodo Mavrice v prodajalnah Citycentra Celje z Desetaki, ki jih bo doniral Citycenter Celje, izbrale vse, kar otroci potrebujejo za začetek šole in jesenskih dni.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,886 seconds.