Tudi avgusta živahno dogajanje v Citycentru Celje

30. 07. 2019 12:00

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Nič drugače ni seveda niti v poletnih dopustniških mesecih. Avgusta v Citycentru Celje tako še vedno “dogaja”.

ccc-citycenter-celje-logo

BIO tržnica, kmečka tržnica, pravljične ure, karting in trampolin

Mesec avgust se bo v Citycentru Celje pričel z BIO tržnico, ki sicer na ulicah trgovskega centra gostuje vsak četrtek. Na BIO tržnici ponudniki s certifikatom BIO pridelovalca ponujajo ekološko pridelane dobrote. Vabljeni torej že ta četrtek, 1. 8. 2019.

citycenter-junijPo četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. V petek, 2. 8. 2019 ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Mesec avgust se bo nato nadaljeval po željah najmlajših. V nedeljo, 4. avgusta med 10. in 11. uro so namreč v Otroškem parku Džungla na sporedu vsakonedeljske Pravljične ure, ki bodo avgust pričele s pravljico Poletne norčije. Celoten spored avgustovskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

Ponovno vabljeni tudi na Citycentrov karting, na vrhnje parkirišče Citycentra, kjer se boste lahko zabavali, tekmovali in preizkušali v spretnostni vožnji z gokardom. Vabljeni po sledečem delovnem času: Ponedeljek: zaprto, Torek – petek: 14:00 – 21:00, Sobota: 10:00 – 21:00, Nedelja: 10:00 – 20:00 (V primeru dežja je zaprto!).

Že od 20. maja naprej pa lahko na glavnem vhodu Citycentra ob Mariborski cesti (od 8. 7. do 18. 8. pa na osrednjem prostoru) preizkušate Citycentrov bungee trampolin. Na njem varno vpeti v elastike, delate salte, skačete in doživite edinstven občutek breztežnosti.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 7,646 seconds.