Tudi v Citycentru Celje se v soboto ponovno odpirajo terase lokalov


V soboto, 24. aprila, se ponovno odpirajo terase gostinskih lokalov v Citycentru Celje, in sicer bo v skladu s sproščanjem vladnih ukrepov v Savinjski statistični regiji in ob upoštevanju najvišjih higienskih standardov dovoljena strežba jedi in pijač na terasah med 7. in 19. uro.

V Restavraciji Interspar in lokalih Gala Caffe ter Coffee Republic so gostinci pripravili vse potrebno, da se bodo obiskovalci Citycentra Celje lahko sprostili na svežem zraku ob osvežujočih napitkih in prigrizkih ali pestri ponudbi jedi.

Gostinski lokali nagrajujejo in gratis kava za zaposlene

V vseh treh gostinskih lokalih bo do konca aprila potekala nagradna igra, ki prinaša gostom številne nagrade gostincev. V Citycentru Celje vabijo vse na njihova družabna omrežja, kjer bodo podrobneje predstavili, kako do nagrad. V lokalu Coffee Republik, ki se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega središča, pa bodo v teh dneh še posebej pozorni do zaposlenih v Citycentru Celje, ki bodo med 8. in 9. uro deležni brezplačne jutranje kave.

Osebni prevzem pri ostalih gostincih

V gostinskih lokalih Svet smoothijev in palačink, Pizza Špica, McDonald’s, Teta Frida, Čokoladni atelje Dobnik, Pekarna Pek Matjaž in Restavracija Interspar pa še naprej možen osebni prevzem hrane in pijače po principu »vzemi s sabo«.

Vse aktualne informacije o poslovanju posameznih gostinskih lokalov so objavljene na spletni strani www.city-center.si ter na družabnih omrežjih.

Brezskrbno druženje ob kavi ali okusnem obroku – varnost je zagotovljena

V Citycentru Celje z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje. Higienski ukrepi, kot so dovajanje svežega zraka, zadostna količina razkuževalnikov in skrbno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.