V Citycentru Celje od četrtka dalje na voljo brezplačno hitro testiranje

23. 06. 2021 13:15

Hitri testi na zunanjem parkirišču pri vhodu pri Gali 


V Citycentru Celje bo od četrtka, 24. junija, dalje na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. Predhodna registracija ni potrebna. Vsi obiskovalci največjega nakupovalnega središča na Celjskem boste tako lahko od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00 opravili hitri antigenski test in si tako brez skrbi privoščili kavo ali kosilo tudi v notranjosti gostinskih lokalov. Rezultat testa boste prejeli takoj, in sicer kot SMS sporočilo ali pa v obliki natisnjenega potrdila ob predložitvi računa na Info točki.

Lahko dostopna točka za nezahtevno hitro testiranje

Na zunanjem parkirišču Citycentra Celje, neposredno pred vhodom v nakupovalno središče pri lokalu Gala, bo vsak dan od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00 potekalo brezplačno hitro testiranje na covid-19, ki bo obiskovalcem na voljo brez predhodne registracije. Testirali se bodo lahko vsi obiskovalci brez simptomov, ki so zdravstveno zavarovani v Sloveniji in imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico ter osebni dokument. Tako bo Celje dobilo novo, lahko dostopno točko za hitro in nezahtevno testiranje, dostopno vsak delovni dan obratovanja nakupovalnega središča. Rezultat testa boste prejeli takoj, in sicer kot SMS sporočilo ali pa v obliki natisnjenega potrdila ob predložitvi računa na Info točki.

Brez skrbi v gostinski lokal na kavo in kosilo

Z negativnim hitrim testom boste lahko posedeli na kavi ali kosilu tudi v notranjosti gostinskih lokalov in se tako skrili pred poletno vročino. Prav tako pa je nova in lahko dostopna točka za brezplačno hitro testiranje pomembna pridobitev za zaposlene v dejavnostih, v katerih je potrebno tedensko hitro testiranje, saj bodo do rezultatov lahko prišli na povsem preprost način vse od ponedeljka do sobote. Dvojezično (slovensko in angleško) brezplačno tiskano potrdilo boste lahko prejeli vsi, ki boste na Info točki v pritličju Citycentra Celje predložili račun iz katerekoli Citycentrove prodajalne ali gostinskega lokala, in sicer v minimalni vrednosti 10 €. Tako si boste s hitrim testom, opravljenim v Citycentru Celje, v počitniških dneh lahko brez skrbi privoščili tudi ohladitev na bazenu in se sproščeno odpravili čez mejo.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 2,230 seconds.