V Citycentru Celje odprte tudi prodajalne z otroškim programom


Novi sprostitveni vladni ukrep obstoječim izjemam ponujanja blaga in storitev dodaja poslovanje trgovin z otroškim programom. Tako so v Citycentru Celje svoja vrata odprle otroške prodajalne. Pestro ponudbo kakovostnih modnih kolekcij oblačil in obutve za najmlajše in šolarje, otroških igrač ter ostale specializirane opreme za otroke lahko obiskovalci odslej najdejo v prodajalnah Baby Center, Okaidi in S.Oliver Junior. Zdaj je pravi čas za osvežitev otroške garderobe oz. vsega, kar otroci potrebujejo ob vrnitvi v vrtce in šolo.

Pestra ponudba kakovostnih oblačil in obutve v prodajalni Okaidi, poslujejo od 9.00 do 20.00 (ob sobotah od 8h)

Nakupovalno središče Citycenter Celje je odprto od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. Posluje kar 41 prodajaln in lokalov. Nekateri med njimi izvajajo brezstični osebni prevzem izdelkov oz. „click&collect“, gostinski lokali poslujejo po principu osebnega prevzema „take away“, nekateri ponudniki omogočajo tudi dostavo. Aktualne informacije o ponudbi in odpiralnih časih so objavljene na spletni strani www.city-center.si in družabnih omrežjih Citycentra Celje.

V Baby Centru ponujajo odslej poleg igrač in specializirane opreme za najmlajše tudi zimsko kolecijo otroških oblačil in obutve (poslujejo od 9.00 do 20.30 (ob sobotah od 8h)

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem sta varnost in zdravje obiskovalcev na prvem mestu, zato so že ob začetku pandemije uvedli nadstandardne higienske ukrepe. S prejemom certifikata TÜV AUSTRIA za visoke higienske standarde v višji meri pripomorejo k temu, da se ljudje pri njih počutijo prijetno in varno, kar dnevno potrjujejo njihovi obiskovalci.

Po udobna in moderna oblačila se odpravite v s’Oliver Junior od 9.00 do 20.30 (ob sobotah od 8h)