V Citycentru se odpirajo vsi gostinski lokali in prenovljeni trgovini

13. 05. 2021 19:11

Citycenter Celje v prihodnjih dneh in tednih pripravlja nekaj novosti. Nekaj novosti pri poslovanju lokalov prinaša sproščanje ukrepov za zajezitev epidemije, kupci pa bodo deležni tudi nekaj prenovljenih oz. novih prodajaln.

Gostinski lokali se odpirajo

V Citycentru Celje so ponovno odprti vsi gostinski lokali, ki delujejo pod pogoji NIJZ in ob upoštevanju vseh previdnostnih ukrepov. Pestra kulinarična ponudba čaka obiskovalce v restavraciji Interspar, Oštariji, Teti Fridi, Pizza Špica, McDonald’su in lokalih Wannabe, CoffeeRepublic, Gala caffe ter Svet smoothijev in palačink.

Otvoritev Sport Vision in Buzz v novih, večjih prodajalnah

Sport Vision in Buzz bosta danes popoldan odprli svoja vrata svojih večjih in prenovljenih prodajaln na novih lokacijah. Prodajalna Sport Vision bo odslej v pritličju nakupovalnega središča pri lokalu Wannabe (med trgovinama Mass in CCC). Buzz pa se je preselil v večji sosednji prostor. Do sobote, 15. maja, pripravljajo oboji za svoje kupce otvoritvene popuste.

Kmalu otvoritev Atelier Rebul

Nova prodajalna Atelier Rebul v pritličju Citycentra Celje bo razveselila vse ljubitelje kakovostnih naravnih kozmetičnih izdelkov. Posebnost te izjemne blagovne znamke je njena 125 let stara farmacevtska zapuščina, ki že vse od svojih začetkov sledi temeljnim načelom kakovosti in zaupanja ter navdušuje kupce po vsem svetu. Gre za blagovno znamko, ki je že desetletja sinonim za vrhunsko kozmetiko in vedno združuje najboljše iz narave s sodobno znanostjo.

V Citycentru Celje z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje. Higienski ukrepi, ki med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.
Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,271 seconds.