V Osrednji knjižnici Celje do nadaljnjega brezstična izposoja

16. 11. 2020 13:20

V Osrednji knjižnici Celje od danes, 16. novembra, do preklica oz. spremembe vladnega odloka deluje brezstična izposoja.

Dovoljen je osebni prevzem knjig na vhodu pred knjižnico, kjer vam je zagotovljen minimalen osebni stik. Osebni prevzem je možen med tednom med 8. in 19. uro, ter ob sobotah med 8. in 13. uro.

Željeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

  • preko aplikacije Moja knjižnica,
  • po telefonu 03/426 17 17, 03/426 17 16.

Kot razlagajo v celjski knjižnici boste lahko takoj, ko bo gradivo pripravljeno, le-tega prišli iskati. Knjižničarju boste skozi stekleno steno pokazali člansko ali osebno izkaznico, nakar boste skozi okence prejeli vrečko z vašim gradivom.

Tudi vračila gradiv potekajo nemoteno. Knjigomat za vračilo deluje 24 ur, v primeru težav je poleg njega na voljo zaboj, kamor odložite gradivo, ki ga knjigomat ne sprejme. “Tokrat vam že izposojenega gradiva ne bomo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate preko telefona oz. spleta. Morebitne zamude zaradi spremenjenega načina poslovanja ne bomo tolerirali,” še sporočajo iz knjižnice.

V kolikor imate pomisleke, da bi se v knjižnico odpravili, vam je na boljo bogata E-knjižnica. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom. Povezava je https://www.knjiznica-celje.si/…/podatkovne-zbirke-z….

Vsi ukrepi in priporočila veljajo tudi za njihove krajevne knjižnice v Vojniku, Šmartnem v Rožni dolini in Štorah, medtem ko Knjižnica Dobrna do nadaljnjega ostaja zaprta. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon 03/426 17 77 ali 03/426 17 76.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,808 seconds.