Vabimo: Eroika v Celjskem domu – romantični koncert najlepših melodij

13. 02. 2014 18:45

celje_eroika_naslovnaTrio EROIKA se tokrat predstavlja v Celju, s samostojnim koncertom svojih največjih uspešnic, z najlepšimi slovenskimi in tujimi melodijami.

V Celjskem domu vam bodo zapeli v petek, 21. februarja 2014, ob 20. uri

Trio Eroika velja za eno najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji, kar kaže tudi visoka prodaja njihovih prvih treh plošč, letošnje leto pa obeležujejo že osmo let delovanja.

EROIKO sestavljajo trije odlični vokalisti; Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec, klasično izobraženi pevci, ki so se podali v pop vode, saj v svojih izvedbah združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo z že poznanimi skladbami.

Lani, na valentinovo, so člani tria Eroika na samostojnem koncertu v razprodani dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, prejeli Zlato ploščo za uspešno prodajo drugega albuma »Nad mestom se dani«.

Za prvi album z naslovom »Eroika« so fantje prejeli platinasto ploščo, še vedno aktualni album »Življenje« pa ne zaostaja za predhodnikoma in bo prav gotovo tudi nagrajen.

Na koncertu v Celju, posvečenemu dnevu  zaljubljencev in hkrati že naznanja praznike, ki jih v marcu praznujejo vse žene in matere, vas trio EROIKA vabi, da skupaj z njimi preživite romantičen večer.  Najlepše pesmi, ki imajo največkrat ljubezensko tematiko lahko v izvedbi Eroike pričarajo nepozabno doživetje.

NAKUP VSTOPNIC
Vstopnice lahko v predprodaji
po ceni 20 € za parter in 18 € za balkon kupite na spletni strani Eventima (klik), naročite pa jih lahko tudi na tel. številki 03 828 00 50 in na e-pošti agencija@rta.si, na voljo pa bodo tudi na blagajni Celjskega doma.

Vabljeni na romantični koncert najlepših melodij tria Eroika v Celjski dom!

*Promocijska novica

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 2,259 seconds.