Vabljeni na dogodke v okviru Tedna sveživljenjskega učenja

13. 05. 2014 10:11

teden-vsezivljenjskega-ucenjaTEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (v nadaljevanju TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Gre za festivalsko zasnovan projekt, ki ga Andragoški center Slovenije vsako leto uresničuje z mrežo številnih in raznovrstnih prirediteljev po vsej Sloveniji. V letu 2014 se bo festival izvajal v uradnem terminu od 12. do 18. maja 2014, v razširjenem pa od 1. maja do 30. junija 2014.

 

Regijskem študijskem središču, kot inštituciji odgovorni za razvoj terciarnega izobraževanja v regiji, se zavedamo pomena vseživljenjskega učenja, zato smo kot območni koordinator skupaj z mrežo partnerskih organizacij pripravili številne brezplačne prireditve.

 

Otvoritveni dogodek Tedna vseživljenjskega učenja našega partnerstva bo potekal

v petek, 16. maja 2014, od 10. do 18. ure v Citycentru Celje z naslovom “Učenje za življenje”.

Dogodek je namenjen promociji vseživljenjskega učenja s predstavitvijo mreže partnerskih organizacij Regijskega študijskega središča in odprtju razstave plakatov Tedna vseživljenjskega učenja.

Celoten koledar zanimivih BREZPLAČNIH dogodkov (predavanja, koncerti, razstave, delavnice …) je  na voljo tukaj (klik!).

Partnerji Regijskega študijskega središča so: Osrednja knjižnica Celje, Hospic-OE Celje, Šolski center Velenje – MIC, Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti – višja strokovna šola, Razvojna agencija Savinjske regije, Visoka šola za varstvo okolja, Visoka zdravstvena šola v Celju, Visoka šola za proizvodno inženirstvo, Planer plus d.o.o., Aleš Hudernik s.p. in Citycenter Celje.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,739 seconds.