Vaša dišava je lahko vaš najboljši modni dodatek


V času cvetočih rastlin se podajte v prebujajočo se naravo ter raziskujte njene čudovite, opojne vonjave. Naj vam bodo sprehodi navdih, da najdete pravo dišavo zase in se večkrat odenete v vonj vašega najljubšega parfuma.

Stisk ali dva in akcija!

Parfumi so nepogrešljiv modni dodatek. Zlasti kadar se nam mudi in ni časa, da bi izbrali primeren nakit ali kakšen drug okras, je dobrodošlo spoznanje, da je lahko dišava popolnoma dovolj.

Vedeti moramo le, kakšnega vonja si želimo, saj ga je več vrst, ter določiti intenzivnost in obstojnost dišave. Ponudba parfumskih izdelkov je široka, njihova uporaba pa ni omejena zgolj na žensko populacijo.

Ideja za darilo in dodatek v prostore

Dober parfum poudari karakter posameznika. Denimo, da želite s parfumom presenetiti svojega dragega. Veste, da ima rad eleganco in bolj osvežilni vonj, torej bi bil na primer Hugo Boss Bottled pravšnja izbira. Celo najmlajše lahko presenetite z dišavami za otroke, ti so nekoliko bolj sladkega vonja. Obstajajo še uniseks parfumi, primerni za oba spola.

Z raznimi osvežilci, svečami, difuzorji, katalitičnimi svetilkami in še čim lahko po končanem spomladanskem čiščenju popestrite tudi svoje domače prostore, pisarno ali avtomobil.

Pomlad na sploh velja za nove začetke, zato odkrijte kakšen nov vonj in se predajte njegovi čarobnosti. Vanj odenite sebe, svoje bližnje in svoje okolje.

1558336366 1558337020