Zamenjajte pnevmatike v Avtocentru Mulej – po polovični ceni!

10. 11. 2012 11:03

Zima je pred vrati in ceste postajajo vse bolj spolzke ter nevarne. Ste že zamenjali pnevmatike na svojem jeklenem konjičku?

Če vas v to ni prepričala možnost slabega vremena, pa se nevarno bliža zakonsko določeni 15. november, ko morajo biti vozila na naših cestah opremljena z zimsko opremo.

Zato je skrajni čas, da obiščete Avotocenter Mulej na ulici Rončke Čečeve 17 v Šentjurju. Tam za obutev vašega vozila poskrbijo v vseh pogledih, saj nudijo:
– zimske gume po akcijskih cenah
– vulkanizacijo
– optiko 3D
– hitri servis vozil
– prodajo alu platišč in pnevmatik za vse vrste vozil
– ravnanje alu platišč
– avtopranje in globinsko čiščenje
– popravilo traktorskih in tovornih gum
– hrambo gum
– prijetno druženje v lokalu Effect Caffe

Njihov delovni čas je od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure, in ob sobotah od 8. Do 12. ure. Lahko jih tudi kontaktirate na tel. številko 03 749 17 10, ali na e-pošto mulej.dejan@siol.net

Avtocenter Mulej se predstavlja tudi med prestižno skupino priporočenih podjetij spletnih medijev Kozjansko.info in Celje.info.

Še vedno niste prepričani in kalkulirate, da boste zimski letni čas nekako “zvozili” s poletnimi pnevmatikami in po potrebi verigami za sneg?

Za vse omahljivce tako na Kozjansko.info in Celje.info skupaj z Vulkanizerstvom Mulej ponujamo 15 kuponov za premontažo pnevmatik po polovični ceni!

Za en kupon dobite premontažo pnevmatik, centriranje gum in štiri ventile za pnevmatiko.
Vrednost enega kupona znaša 25 €, na polovička.si pa boste zanj odšteli 12,5 €

Vse, kar morate storiti za premontažo pnevmatik po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko kuponov želite naročiti (največ lahko naročite 2 kupona).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup kuponov za pol cenejšo menjavo pnevmatik v Avtocentru Mulej v Šentjurju (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši kuponi se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 15!

Obiščite torej polovička.si in si zagotovite menjavo gum samo za 12,5 € (klik na polovička.si)!

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 0,997 seconds.