Zoran Hair Team – Žensko striženje z barvanjem po polovični ceni

23. 02. 2013 09:54

V starem mestnem jedru (blizu nekdanjega spodnjega domovanja Celjskih grofov) v Gosposki ulici, se v salonu Zoran Hair Team že vrsto let trudijo ustvariti harmonijo med izgledom in počutjem.

Dejstvo je, da sta lepota in negovanost hote ali nehote del našega vsakdana, zato je vsak izmed nas potrošnik vsaj enega izmed številnih področij. Kot pravijo na spletni strani www.zoranhairspa.si ,  s širitvijo ponudbe želijo postati del vaših lepotnih obredov, z veseljem bodo svoje delo opravili dobro, za vas in zase.

S pomočjo 25-letne tradicije in izkušenj bodo poskrbeli, da boste kar najbolje izkoristili sozvočje časa in sprostitve.
Zaradi vsakdanjega tempa, predvsem pa zaradi racionalne porabe časa, so se odločili v Zoran Hair Spa ponuditi več na enem mestu.

Med nanosom barve vam lahko uredijo nohte, po masaži, negi obraza, ali fizioterapiji boste verjetno vesele, če boste salon zapustile z novo pričesko v čim krajšem času. Njihov team z veseljem poskrbi tudi za strokovno svetovanje in pravilno izbiro profesionalnih izdelkov za podaljšano nego na domu.

Zoran Hair Spa lahko pišete na e-mail zoranhairspa@gmail.com, najdete pa jih tudi na Facebooku www.facebook.com/zoranhair.spa.

Ker v Zoran Hair Spa zaupajo v kakovost svojih storitev, so se odločili, da obiskovalcem Celje.info omogočijo promocijsko izkušnjo v njihovem salonu. Na Celje.info in polovička.si tako ponujamo 10 bonov za žensko striženje in barvanje (celovito ureditev pričeske) v salonu Zoran Hair Spa po polovični ceni.

Redna cena ženskega striženja in barvanja znaša 50 €. Na Polovička.si boste zanjo odšteli 25 €.

Vse, kar morate storiti za pol cenejše žensko striženje z barvanjem  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup bona za žensko striženje in barvanje po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši boni se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite žensko striženje z barvanjem v Zoran Hair Spa po polovični ceni (klik!).

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
194 queries in 1,377 seconds.