2. dobrodelni maraton Zumbe & Indoor Cyclinga v Celju: podarjamo vstopnice!


V praznični december bomo Celjani zakorakali, ali bolje rečeno zaplesali, sproščeno, aktivno, razgibano energično.

V soboto, 8. decembra ob 17. uri bo tako v Celjskem domu potekal dobrodelni maraton Zumbe & Indor Cyclinga, s sloganom v duhu časa: bodi aktiven, ostani pozitiven!

Udeleženci bodo v ritmih zumbe zaplesali pod vodstvom Nastje Štern, biciklirali pa bodo po taktih Nataše Štern. Slogan dogodka je v duhu časa: Bodi aktiven, ostani pozitiven!

Slovenskim inštruktorjem pa se bo pridružil tudi gost iz Nizozemske Sheldon Christiaan kjer bo poleg zumbe imel tudi kratko plesno šolo salse.

Več o dogajanju lahko preberete na njihovi Facebook strani, kjer boste izvedeli tudi, da bo po plačilu vstopnice vaša denarnica tanjša za 10 €.

Ampak samo v primeru, da niste rojeni pod srečno zvezdo!

Celje.info vam namreč skupaj z organizatorji podarja 8 brezplačnih vstopnic za 2. dobrodelni maraton Zumbe & Indoor Cyclinga!

Brezplačno vstopnico za Zumbo lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik!).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do četrtka, 6. decembra. do 22. ure, bomo izžrebali 8 dobitnikov vstopnic za 2. dobrodelni maraton zumbe & Indoor Cyclinga.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico. Preko e-pošte boste dobili tudi vse informacije o prevzemu vstopnic (če našega maila ne bo, ste pa med izžrebanci, obvezno preverite nezaželeno pošto).

Seveda bomo z 2. dobrodelnega maratona Zumbe & Indor Cyclinga na Celje.info obširno poročali v fotografiji in videu!

Vabljeni torej, da se v soboto, 8. decembra razmigate na 2. dobrodelnem maratonu Zumbe & Indoor Cyclinga, še prej pa svojo srečo za brezplačno vstopnico preizkusite na polovička.si (klik!)