Do 2020. v Celju še en domačin


Po Davidu Razgorju so pri celjskem rokometnem kolektivu podaljšali sodelovanje še z enim domačim rokometašem. Gre za Tilna Kodrina, 23-letnega igralca, ki se najbolje znajde na levem krilu. Pri članski ekipi pivovarjev je od sezone 2014/15, nova pogodba pa ga veže do leta 2020.

Pozimi je bil član reprezentance, ki je na svetovnem prvenstvu v Franciji osvojil bronasto medaljo. Za pivovarje je doslej zbral 147 nastopov in dosegel 341 zadetkov.

Prvič je v dresu najtrofejnešega slovenskega moškega kolektiva nastopil leta 2005, igral za vse mlajše klubske in reprezentančne selekcije, zadnje tri sezone pa uspešno nastopa za člansko moštvo, s katerim je osvojil po tri naslove državnega, pokalnega in superpokalnega prvaka Slovenije.

“Odrastel sem v tem klubu, kjer se počutim odlično. Všeč se mi sistem dela, redno igramo Ligo prvakov in SEHA ligo, kar je odlično za nas mlade igralce, saj se hitreje in boljše razvijamo.

K podaljšanju so me prepričala tudi visoka pričakovanja kluba, ki so v skladu z mojimi ambicijami. Ne glede na vse igralske spremembe, bomo tudi v prihodnje dobro popolnjeni na vseh igralnih mestih, na nas igralcih pa je, da se hitro in dobro uigramo.

Ekipa bo mlada, željna dokazovanja, kar bo naša velika prednost. S svojimi igrami želim upravičiti pričakovanja kluba in trenerja ter si zagotoviti stalno mesto v reprezentanci Slovenije.”

flos-polsi-2017