AD Kladivar v sklopu božičnega mitinga predstavil novo opremo za skoke s palico


V sklopu božičnega mitinga atletske šole Atletskega društva Kladivar Celje so v soboto v uporabo predstavili nov komplet za skoke s palico.

Po dveh letih premora je na Kladivarju znova potekal božični miting za otroke AD Kladivar. Otroci so imeli priložnost tekmovati s svojimi vrstniki in tako malo izkusiti zametke tekmovalne atletike. Prisotnih je bilo okoli 100 otrok, ki so sodeč po nasmehih na obrazih doživljali lepe trenutke.

Otroci so imeli priložnost spoznati šampionko Tino Šutej, ki je novo in pomembno pridobitev obeležila z obiskom. Novi komplet za skoke s palico, pod katerega spadajo nove blazine, stojala ipd. bo olajšal treninge in jih naredil varnejše. Opremo za vadbo je AD Kladivar posodobil s finančno podporo generalnega sponzorja društva Cinkarne Celje, naložba vanjo pa je vredna 22 tisoč evrov.

Tina Šutej ob spoznavanju z otroci

Pri AD Kladivar verjamejo, da sta te nove pridobitve najbolj vesela prav njihova šampionka Tina Šutej in pa tudi njen trener Milan Krajnc, ki bo z varnejšimi blazinami lažje vzgojil novi rod šampionov.

Simon Valant, foto: AD Kladivar Celje/Facebook