Celjani znova ostali brez kapetana

25. 07. 2016 16:28

logonkceljeKljub temu, da se je nova prvoligaška sezona že začela, pa je odprt prestopni rok, ki traja do 31. avgusta. Celjski klub je tako zapustil Danijel Miškić, ki je v novi sezoni nosil kapetanski trak, a le na dveh tekmah. Nogometno pot bo nadaljeval pri ljubljanski Olimpiji.

Miškić je bil v mestu ob Savinji od začetka leta 2014 in je v tem času odigral 68 prvoligaških tekem ter dosegel 8 zadetkov. Odškodnina, ki jo bo prejel klub in jo v izjavi sicer omenja predsednik kluba, ni znana.

Predsednik kluba Stevan Đorđević: “Danijel je bil z nami dve leti in pol in v tem času odlično napredoval. S trudom in delom si je omogočil korak naprej v svoji karieri. Glede na njegov odnos do te igre, profesionalnost in super karakter, sem prepričan, da se bo še naprej razvijal in da bo nekoč zaigral tudi v kateri izmed najmočnejših lig v Evropi. Žal je njegov odhod v prestopnem roku nujen, saj bi mu konec leta pogodba potekla. Po pogovoru z njim je bilo jasno, da bi odšel v vsakem primeru, tako da sedaj vsaj dobimo odškodnino zanj. Zahvaljujemo se mu za vse, kar je doprinesel našemu klubu in mu v prihodnje želimo vse najlepše. Ob tem prestopu pa velja izpostaviti: Danijel je prišel v naše moštvo kot 20-letnik, odhaja kot 22-letnik, kar je dokaz vizije kluba, da dajemo priložnost mladim nogometašem, da jim pomagamo pri njihovem razvoju in da lahko iz Celja prestopijo v velike klube.“

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 2,285 seconds.