Celjani znova ostali brez kapetana


logonkceljeKljub temu, da se je nova prvoligaška sezona že začela, pa je odprt prestopni rok, ki traja do 31. avgusta. Celjski klub je tako zapustil Danijel Miškić, ki je v novi sezoni nosil kapetanski trak, a le na dveh tekmah. Nogometno pot bo nadaljeval pri ljubljanski Olimpiji.

Miškić je bil v mestu ob Savinji od začetka leta 2014 in je v tem času odigral 68 prvoligaških tekem ter dosegel 8 zadetkov. Odškodnina, ki jo bo prejel klub in jo v izjavi sicer omenja predsednik kluba, ni znana.

Predsednik kluba Stevan Đorđević: “Danijel je bil z nami dve leti in pol in v tem času odlično napredoval. S trudom in delom si je omogočil korak naprej v svoji karieri. Glede na njegov odnos do te igre, profesionalnost in super karakter, sem prepričan, da se bo še naprej razvijal in da bo nekoč zaigral tudi v kateri izmed najmočnejših lig v Evropi. Žal je njegov odhod v prestopnem roku nujen, saj bi mu konec leta pogodba potekla. Po pogovoru z njim je bilo jasno, da bi odšel v vsakem primeru, tako da sedaj vsaj dobimo odškodnino zanj. Zahvaljujemo se mu za vse, kar je doprinesel našemu klubu in mu v prihodnje želimo vse najlepše. Ob tem prestopu pa velja izpostaviti: Danijel je prišel v naše moštvo kot 20-letnik, odhaja kot 22-letnik, kar je dokaz vizije kluba, da dajemo priložnost mladim nogometašem, da jim pomagamo pri njihovem razvoju in da lahko iz Celja prestopijo v velike klube.“

polovicka_celje_klik