Celjani ostali še brez enega člana prve enajsterice


Člansko moštvo Nogometnega kluba Celje bo v nadaljevanju sezone še bolj oslabljeno, saj je bil, po Nikoli Gatariću, težje poškodbe deležen tudi Deni Štraus.

Potem, ko so Celjani v zadnjem kolu prve lige zabeležili prvo zmago pod novim trenerjem Dušanom Kosićem (tretjo v letošnji sezoni prve lige) in nakazali, da se krivulja rezultatov dviga, so za slabo voljo Celjanov poskrbele poškodbe standardnih članov prvega moštva.

Potem, ko je Nikola Gatarić na prvenstveni tekmi v Novi Gorici doživel dvojni zlom roke, je prišla namreč vest, da bo moral na operacijo tudi Deni Štraus, ki se je poškodoval na obračunu z Aluminijem.

Kot so sporočili iz kluba je po današnjem pregledu izvidov postalo jasno, da mora Deni Štraus na operacijo križnih vezi kar pomeni, da bo z nogometnih igrišč odsoten najmanj šest mesecev.

To je še en udarec za prvo ekipo NK Celje ter obenem za trenerski štab, ki bo omenjena nogometaša na prihodnjih tekmah razumljivo zelo pogrešal. Deni Štraus je v preteklem obdobju ujel zelo dobro formo, se odlično vključil v moštvo, žal pa ga je zaustavila poškodba. Celjani upajo, da se bosta oba nogometaša kmalu lahko vrnila nazaj na zelenico.