Celjani razpoloženi v pokalu – zadeli tudi iz kota!


logonkceljeCeljski nogometaši so se danes v okviru uradnih tekmovanj Nogometne zveze Slovenije odpravili na Gorenjsko, čeprav tem trenutno ne domuje noben prvoligaš. Šlo je namreč za pokalno srečanje z Nogometnim klubom Žiri, ki igra v gorenski ligi in se je tako prvič uradno pomeril s prvoligašem. Domača ekipa je zaradi tega tudi prej začela s pripravami, kot bi sicer.

Gostje so tekmo vzeli resno in povedli že v 6. minuti, do polčasa pa so vodili že z 0:4, od tega je bil en zadetek prava mojstrovina, daj je Anej Lovrečić zadel s strelom iz kota! Drugi polčas je bil le že formalnost, rumeno-modri pa so dosegli še en zadetek.

Žiri : Celje 0:5 (0:4)

0 : 1 – Podlogar 7.’, 0 : 2 – Džinić 20.’, 0 : 3 – Lovrečić  32.’, 0 : 4 – Glavaš 40.’, 0 : 5 – Podlogar 66.’

Dvakratni podajalec in strelec s kota Anej Lovrečić je za klubsko spletno stran povedal: “Takšne tekme niso lahke, a smo s pristopom na visokem nivoju povsem zasluženo zmagali. Odlično smo odigrali prvi polčas, naredili visoko rezultatsko razliko in nato v drugem polčasu tekmo mirno pripeljali do konca. O mojem zadetku pa: že velikokrat sem razmišljal o strelu s kota neposredno na gol, tokrat sem se pri vodstvu z 2:0 odločil, da poskusim in je uspelo.”

V nedeljo je na vrsti prvenstveno gostovanje v Krškem.

intrade-polsi-klik2