Celjani remizirali tudi z zagrebško Lokomotivo


Nogometaši NK CM Celje so se v peti pripravljalni tekmi včeraj v Mariboru pomerili s hrvaškim prvoligašem Lokomotivo in iztržili še en neodločen rezultat.

Trener Damjan Romih je na igrišče ponovno poslal širši izbor nogometašev, da bi se prepričal o njihovem morebitnem doprinosu k ekipi NK Celja v sezoni, katere začetek je pred vrati.

Po poročanju spletne strani NK CM Celje je prepričljivejše vendarle delovala postava Celja, ki je zaigrala v prvem polčasu. Kljub temu sta zadetka padla ob koncu srečanja. Najprej je z bele točke za Celjane zadel Rogatčan Ivan Firer, le nekaj minut pozneje pa je rezultat izenačil Ivan Poljak.

Lokomotiva Zagreb – CM Celje 1:1 (0:0);
Poljak (91); Firer (89).

Lokomotiva
: Mitrovič, Mesarič, Komorski, Boras, Pivarič, Maleš, Brozovič, Antovič, Ipeko, Ščrbec, Jurič. Igrali so še: Poljak, Lilaj, Pejič, Antunovič, Horvat. Trener: Mario Tot.

CM Celje: Mujčinović, Akakpo, Krajcer, Vidmajer, Gobec, Radulovič, Šmitran, Marijan, Bezjak, Močivnik, Pavlovič. Igrali so še: Kotnik, Dizdarevič, Bakarič, Gaber, Avguštin, Firer, Kapič, Nurkič, Medved, Ristovski. Trener: Damjan Romih.

Poglejte, kaj je po tekmi povedal trener NK CM Celje Damjan Romih:

http://youtu.be/VQWiWOt7DAI

Več o srečanju preberite na spletni strani NK CM Celje.
(foto: www.nkcelje.si)