Celjani suvereno na prvi pripravljalni tekmi


Rokometaši Celja Pivovarne Laško so odigrali prvo pripravljalno tekmo na kateri so slavili visoko zmago nad avstrijskim Köflachom.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so danes v Žalcu odigrali prvo pripravljalno tekmo pred začetkom sezone 2017/2018 in suvereno opravili z avstrijskim drugoligašem Köflachom za katerega igra tudi slovenski igralec Dejan Čančar.

Rokometaši Celja so že do konca prvega polčasa dodobra napolnili mrežo Avstrijcev in vodili z desetimi goli razlike (16:6). V drugem polčasu pa so vodstvu iz prvega polčasa dodali še pet golov in slavili s 15 goli razlike (35:20).

Celjane, ki se jim je danes pridružil tudi Gal Marguč, naslednjega tedna pa prihaja še Daniel Dujshebaev, čaka do konca priprav še devet tekem (Maccabi, Brest Meškov, Krka, SKA Minsk, Metalurg, Riko Ribnica, Rabotnik ter turnir s Kielcami, Wislo in Veszpremom).

RK Celje Pivovarna Laško – Köflach    35:20 (16:6)

RK Celje Pivovarna Laško: Lesjak, Panjtar, Simonič; Vujević 1, Jurečič 5, Malus 1/1, Razgor 3/1, Suholežnik, Marguč 5/1, Mitrović 2, Kodrin 3, Anić 5, Mačkovšek 3, Mlakar 3, Bećiri 2, Ocvirk 2

Izključitve: 2 min

7M: 3/3

Köflach: Albrechea, Szabo; Čančar 8/4, Gasperov 6/1, Schwaiger, Bellina 2, Pongratz 1, Weisbauer 1, Murzl, Bellina C., Langmann, Grebien, Bonić

Izključitve: 6 min

7M: 5/5

*foto: RK Celje

vucko-polovicka