Celjani tudi z novim trenerjem ostali v zmagovitem ritmu (video)


Celjski nogometaši so po reprezentačnem premoru nadaljevali z državnim prvenstvom in se včeraj v Rogaški Slatini prvič preizkusili pod vodstvom novega trenerja Damirja Krznarja, ki je nasledil Alberta Riero, ki se je odpravil v Francijo.

Končni razplet se je napovedal precej zgodaj, saj so Celjani preko Edmilsona povedli že v 7. minuti. Kljub temu, da so od sredine prvega polčasa gostje ostali brez izključenega Koutra, je Brazilec v prvem polčasu zadel še dvakrat in praktično odločil tekmo.

Drugi del je celjska vrata namesto poškodovanega Rozmana branil Jurhar, ki pa praktično ni imel dela. V podaljšku drugega polčasa so Celjani iz protinapada v prazna vrata Rogaške poslali še četrto žogo.

Oglejte si priložnosti, gole ter izjave po tekmi med Rogaško in Celjem:

ROGAŠKA : CELJE 0:4 (0:3)
Edmilson 7.’, 30.’, 45.’, Bizjak 96.’
RK: Kouter 23.’/Celje

Rogaška: Baždarić, Mihalić (63.’/Andrejašič), Kurtović (46.’/Čuić), Rantuša Lampreht, Flis, Pirtovšek, Benedičič (75.’/Kantužer), Majcenić, Korošec (58.’/Marcius), Kregar (58.’/Satchwell), Gradišar.

Celje: Rozman (45.’/Jurhar), Milić, Vuklišević, Zec, Karničnik, Zabukovnik, Kouter, Bobičanec (82./Dulca), Prucev (82.’/Bizjak), Lamy (46.’/Svetlin), Edmilson (58.’/Bajde).

Lestvico zagotavlja Sofascore

V petek, 27. oktobra, bo v Celju tekma z Domžalami.