Celjske nogometaše prevzema Simon Rožman, podarjamo vstopnice za tekme na Areni Petrol


trener-rozmanČlansko moštvo nogometnega kluba Celje bo do nadaljnjega vodil Simon Rožman, sicer tudi bivši nogometaš NK Celje, ki je v zadnjih letih deloval kot vodja Šolskega nogometnega centra ter opravljal vlogo trenerja nekaterih selekcij v ŠNC, sporočajo na spletni strani NK Celje.

Tokratna izkušnja s članskim moštvom NK Celje bo njegova tretja, nazadnje je v sodelovanju z Damjanom Romihom ekipo vodil leta 2011. Pod njegovim vodstvom so v mlajših kategorijah vadili tudi nekateri člani sedanje ekipe, denimo Verbič, Vidmajer, Žurej in Močivnik.

Športni direktor Ambrož Krajnc je ob tem povedal: “Ob nenadnem odstopu Miloša Rusa je pomembno, da delo članskega trenerja nadaljuje nekdo, ki dobro pozna razmere v klubu, saj časa za prilagajanje v zgoščenem urniku tekem enostavno ni. Zato je prav, da priložnost dobi nekdo iz domačega klubskega okolja. Simon Rožman je otrok tega kluba, ki se je v podobni situaciji uspešno znašel že pred tremi leti. Prepričan sem, da bo ekipi prinesel dodatno energijo in impulz v zaključku prvenstva.“

Milošu Rusu se nogometni klub Celje zahvaljuje za njegovo predano delo v minulem obdobju skupnega sodelovanja, ob tem pa mu želi obilo uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti. (foto: Damir Mrkonjić)

S CELJE.INFO NA DOMAČE TEKME NK CELJE BREZPLAČNO

Na našem prenovljenem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa omogočamo promocijski brezplačen ogled domačih tekem NK Celje do konca sezone. Za vsako domačo tekmo namreč ponujamo 8 brezplačnih vstopnic!

Na sporedu so še:Sobota,
3. 5. – NK Celje : NK Luka Koper
Sobota, 10. 5. – NK Celje : NK Maribor
Nedelja, 25. 5. – NK Celje :ND Gorica

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

nkcelje_polsi