Celjski klub z novima trampolinoma za še bolj kakovostno delo


Ekipa Freestyle kluba Celje, ki se ukvarja z gimnastiko na prožnih ponjavah, je v prejšnjem mesecu sodelovala na odprtem prvenstvu Bežigrada, v klubu pa se veselijo tudi novih pridobitev, ki jim bodo omogočile bolj kakovostno delo.

Niko Mahmutović; foto: FKC

V Ljubljani je v kategoriji mlajših dečkov Niko Mahmutović osvojil tretje mesto, tretji pa je bil tudi na pokalni preizkušnji.

V soboto jih prav tako v Ljubljani čaka nova preizkušnja, pred poletnimi počitnicami pa je na sporedu še eno tekmovanje, prav tako v Ljubljani. Jeseni so na vrsti še tri tekme, od tega ena v Celju.

Boljše razmere za trening

S pomočjo donatorjev so prišli do dveh novih trampolinov, ki ima certifikat svetovne gimnastične zveze.

Klubski trener Franc Grahek je ob tem dejal: “Do sedaj smo imeli samo en tekmovalni trampolin drugega pa smo si morali izposoditi. Sedaj bomo lahko poleg dveh trampolinov na katerih se tekmuje uporabljali še tretjega za ogrevanje, kar bo skrajšalo čas tekmovanj.”

Pogled na trampolinsko postavitev v telovadnici OŠ Glazija; foto: FKC

Celjski klub sedaj premore pet velikih trampolinov, od tega tri tekmovalne in dva za treninge začetnikov. Njihova želja je nabaviti še en veliki tekmovalni trampolin, da bi s tem zaokrožili tekmovalno postavitev in en mali trampolin, prav tako s certifikatom.

Poleg izboljšanja razmer za trening svojih članov, lahko zainteresirani v okviru celjskega Meseca športa neposredno preizkusijo klubsko opremo in svoje spretnosti v okviru celjskega Meseca športa. V telovadnici OŠ Glazija je to moč ob prisotnosti klubskega kadra storiti vsak ponedeljek in sredo med 17. in 19. uro

Preberite tudi:

Prvi teden meseca športa v Celju: osnove teka, družabni plesi, jadralno padalstvo, joga …